The Arcturian Group via Marilyn Raffaele, 30 juni 2024

 

The Arcturian Group via Marilyn Raffaele, 30 juni 2024

Välkommen till vårt budskap som presenteras i kärlek med avsikten att hjälpa alla som är mottagliga till en högre nivå av andlig medvetenhet. Dagens energetiskt kraftfulla tider erbjuder möjligheter till andlig tillväxt som aldrig tidigare har varit tillgängliga eftersom den ökande närvaron av högfrekvent energi tvingar länge begravda tätheter från det förflutna att komma till ytan och klarna personligen och globalt.

Om livet har blivit svårt på ett eller flera sätt, kom ihåg att du valde att vara på jorden vid denna tidpunkt eftersom du insåg att jordens energetiskt kraftfulla uppstigningsprocess skulle vara perfekt för andlig tillväxt.

1.- Du ville tjäna jordens uppstigning med ditt eget Ljus.

2.- Det skulle finnas många andra utvecklade själar från vilka man kan lära sig och utvecklas ytterligare.

3.- De höga resonansfrekvenserna av Ljus som flödar från många källor skulle tillåta dig att lättare rensa bort och gå bortom eventuella kvarvarande falska övertygelser och föråldrade åtaganden från det förflutna.

Det är mycket svårt att se helheten när man är omgiven av ett tredimensionellt trossystem som för alltid tycks presentera fysiska, känslomässiga, mentala eller till och med andliga kamper. Gå in ofta, inte bara i tider av oro. Vila ofta i verkligheten av din egen Varelse, lyssna tyst efter den stilla lilla rösten som alltid är närvarande även när den till synes är tyst eftersom det är DU.

Den stilla lilla rösten kommer då och då att tala högt, men oftare än inte, hörs den som intuition, vägledning eller en lärare som tyst avslöjar för dig fullheten av någon andlig sanning som du kanske länge har försökt förstå. Vila i tyst mottaglighet, gör inte motstånd eller engagera de tankar som kan driva igenom och utan begrepp om vad upplevelsen bör eller måste vara eftersom det ofta verkar som om ingenting händer. Din avsikt att anpassa dig till SJÄLVET försäkrar att något alltid händer på en djupare nivå oavsett om det verkar så eller inte.

Vänner, mat, underhållning eller något som resonerar med energier som du har utvecklats bortom kommer gradvis att glida undan ofta utan att du ens märker det bara för att du inte längre är energiskt i linje med dem. Låt denna process utvecklas utan motstånd eller försök att föra tillbaka människorna, platserna eller sakerna från en tidigare tid till vad som en gång var. För att något ska flöda harmoniskt måste det finnas energi anpassning, vare sig det är ett förhållande, jobb eller trossystem.

Det kan vara svårt, men lär dig att inte se till en annan person för kärlek, acceptans, förlåtelse, stöd etc. även när den personen är den som den naturligt skulle förväntas komma ifrån. I och för sig har människor inte dessa egenskaper eftersom de är gudaegenskaper som flödar genom individer men aldrig från dem. Se bara till Gud för dessa saker och du kommer att upptäcka att de kommer att flöda till dig och ofta från där det är minst förväntat.

Gud ensam är makt. Tron på två krafter är en av de tre grundläggande hörnstenarna i det tredje dimensionella trossystemet – dualitet, separation och tron ​​på två krafter. Att tro på två krafter förutsätter sinnet (tolkaren av medvetandet) och medvetandet självt (substansen) att tro att varje person är hjälplös och utlämnad till människor, platser och saker som det tredimensionella kollektiva medvetandet har skänkt kraft.

Att ge makt till allt annat än Gud – sjukdomar, pengar, mat, människor, länder, regeringar, experter, religiösa riter och ritualer etc. etc. är avgudadyrkan. Det finns bara en kraft och den kraften är det gudomliga medvetandet som är och alltid har varit oändligt närvarande i och som allting. Inget annat finns.

Det betyder inte att du plötsligt blir blind för det tredimensionella medvetandets fel och manövreringstaktik, och det betyder inte heller att du kastar bort dina mediciner och stänger sjukhus och fängelser medan du ropar “Gud är allt” och inte gör något åt ​​omständigheterna i ditt liv. vilket skulle låtsas som ett medvetandetillstånd som ännu inte uppnåtts. Vi säger att alla seriösa sanningssökande någon gång måste sluta ge människor, platser och saker makt över dem på gott eller ont.

Gud ensam är makt. Börja erkänna detta i varje situation som påstår sig ha makt trots sken av motsatsen. Gör vad du känner att du behöver göra, men medan du gör det kom ihåg att eftersom det bara finns EN kraft, så har den som anses vara en kraft i den materiella världen ingen verklig eller permanent gudomlig lag som stöder sig utan är snarare manifestationen av de falska tredimensionella kollektiva föreställningarna om det.

Det finns vissa religioner och individer som tror att ha kul, skratta, dansa är synd och måste undvikas till varje pris eller drabbas av straff. De lever liv av rädsla i sin tro på en dömande fördömande gud som kommer att straffa dem om de inte följer en mängd strikta och glädjelösa mänskliga regler om andlighet.

Jorden är inte menad att vara en glädjelös konstant kamp. Njut av det goda i ditt liv. Harmoni, frid, glädje, kärlek och överflöd på alla nivåer är Guds förordnade och upprätthållna andliga egenskaper som är fullt närvarande inom varje person. Låt dem flöda. Älska, njut, var tacksam för vänner, familj, naturen, ditt husdjur, en ny bebis, en hjälpsam läkare, tandläkare eller advokat men utan att personligen förse dessa saker med sin egen kraft i insikten att de är Gud som uttrycker SIG genom dem.

Att gå bortom tron ​​på två krafter är en viktig del av allas evolutionära process och du är redo. Världen är fylld av människor, idéer och saker som hävdar att de har makt för gott och ont som i verkligheten helt enkelt är de två ändarna av tron ​​på dualitet. Många drar nytta av en majoritetstro på två makter. Reklam, politik, evangelister, media, utbildning, hälsa, juridik, alla dessa och mer drar nytta av en värld som fortsätter att tro att den är hjälplös och utlämnad till ett oändligt antal saker.

​Gud har alltid varit och kommer alltid att vara makt och den kraften finns inom dig/NI som är Gud individualiserade.

Tro på det.

Vi är Arcturian Group 30/6/24

Översättning, Marie-Anne

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *