Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 november, 2022

 

Varför de flesta romantiska relationer inte håller ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger oss själva allt vi behöver för att vara de bästa versionerna av oss själva för alla er och alla andra varelser som vi hjälper i vårt universum. Vi håller inte tillbaka när det gäller att ge oss själva den kärlek och medkänsla som vi tycker så mycket om att få från andra. En av de största hemligheterna som inte lärs ut i skolor eller i religioner är att om du vill att andra ska behandla dig på ett visst sätt, då måste du först behandla dig själv såsom du vill bli behandlad.

Detta är den gyllene regeln, del två som vi pratar om. Ja, du vill behandla andra som du skulle älska att bli behandlad, men du måste också behandla dig själv som du vill att andra ska behandla dig. Universum är en gigantisk spegel, och den avslöjar alltid för dig vad som pågår inom dig, snarare än vad du vill att världen ska tänka eller se. Vad du än vill att andra ska tycka och säga om dig, snälla tänk på dessa tankar och säg dessa saker till er själva. Berätta för universum, och visa universum, vad du vill se reflekteras tillbaka till dig från dina medmänniskor.

Du har så mycket mer att ge andra när du först känner dig hel och komplett i dig själv. Detta är den viktigaste anledningen till att de flesta relationer som är romantiska till sin natur inte fungerar eller inte varar tills döden skiljer er åt. Det beror på att åtminstone en av individerna i förhållandet ser till den andra för att ge dem något som de aldrig har kunnat ge sig själva. Och till en början är det lätt för den andra personen att göra det, men så småningom kommer de att fastna i andra aspekter av livet och glömma att ge sin partner vad partnern behöver och vill ha. Och det är oftast då förhållandet slocknar.

Men om du gör ditt sätt att relatera till dig själv till en prioritet, då finns det ingen ände på mängden kärlek, beröm och tillbedjan du kan få från dina medmänniskor. Detta är något som vi skulle älska att se undervisas i era offentliga skolsystem, men tyvärr talas det inte ens om det i läroplanen. Och de flesta av er måste vänta tills ni är vuxna för att inse vad som har saknats i era liv i decennier. Vi är här för att ge er tillåtelse att ge er själva allt som ni vill ha och behöver från era medmänniskor, och släppa alla andra från kroken, tills vidare. Lita bara på att de kommer att börja reflektera till dig den där självkärleken som du kommer att ägna dig åt från och med nu i ditt liv.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...