Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 januari 2020

Det Arkturiska Rådet, 28 januari 2020

Via Daniel Scranton

Hur Du Möter Din Stam och Din Själsfrände

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har observerat er tillräckligt länge i er linjära tid för att ha etablerat en förkärlek för era nycker och egenheter. Vi är alltid roade av er och av det som gör er unika. Var och en av er har något som är spektakulärt i sin underlighet. Ni hjälper varandra att må bättre i er excentricitet, genom att vara mer öppna om vilka ni verkligen är.

Det här kanske inte verkar vara en stor sak för dem av er som gör det, men i en tid när det är lätt att tappa bort sig själv för att få folks ”likes” och ”shares” och positiva kommentarer, kan de av er som är villiga att bara umgås och vara de ni verkligen är, hjälpa så många att känna sig mindre som en utomstående och mer som en i gänget.

Vi ser att ni kommer samman i grupper nu, grupper som delar ett gemensamt intresse för något som är ganska onormalt, eller åtminstone något som de flesta människor är helt ointresserade av. Och även om det inte kommer att ge er en massa ”likes” på sociala medier, kommer många av er att finna att det är det enda sättet att vara riktigt nöjd med sitt liv.

Ni är nu i den fjärde dimensionen och bidar er tid i väntan på att övergången ska slutföras, så att ni kan få mer frihet och kan leka med era ET-vänner och grannar, och att ni kan resa vart som helst i galaxen. Och eftersom ni är i den övergångsdimensionen just nu, kan det bli mycket utmanande att hitta er plats, att finna var ni passar in.

Därför inbjuder vi er att vara så högljudda och stolta över det som gör er annorlunda, för vi är här för att tala om för er att när ni är sanna mot er själva, det är då ni är som mest attraktiva. Det är då chansen är som störst att ni träffar någon som visar sig vara ert livs kärlek. Det är inte genom att försöka vara den ni tror att den personen vill att ni ska vara, eller den ni tror att majoriteten av befolkningen dras till.

Var er själva och ni kommer att finna er stam. Ni kommer att möta ert livs kärlek och ni kommer att vara mer nöjda med era liv än ni någonsin har varit under den tid då ni försökte passa in. Det här är något som vi ser hända varje dag, och vi är mycket glada över att se att fler och fler av er kommer ut ur ert skal.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...