Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 november, 2022

 

Maximera potentialen hos energierna på dig ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi känner oss väldigt privilegierade över att få uppmärksamhet från de av er som ger oss er uppmärksamhet. Vi vet hur många som tävlar om er uppmärksamhet just nu, och vi är glada över att ha lika många av er som vi gör som lyssnar på våra sändningar. Du har förmågan att känna in sanningen om vad du får från en individ eller en grupp individer, och när du använder den urskillningen på rätt sätt, leds du till information som får ditt hjärta att expandera. Du mår bättre efter att ha tagit emot sändningen än när den startade.

Vi råder dig att använda samma tillvägagångssätt för allt du tar in, och det inkluderar din mat och vad du tittar på för underhållning eller lyssnar på som podcast eller musik. Var mer uppmärksam på hur du mår än på om något är intressant eller intellektuellt stimulerande. Du kanske stämmer in på någon eller något för att de har samma politiska övertygelse som du har, men i slutet av den tid du spenderar med den personen eller med den gruppen mår du fortfarande sämre än du gjorde innan du ställde in. det är en indikation på att fokus på just det ämnet i sig sänker din vibration, ställer dig mot någon annan och deras grupp.

Nu är det inte läge att göra det, och nu är det dags att vara mycket uppmärksam på hur du känner, för du vill verkligen maximera effekten av energierna som är på dig just i detta ögonblick. Du har förmågan att bygga så mycket, att skapa så mycket och att samskapa med så många. Och eftersom du kan känna efter vibrationerna hos någon och lägga märke till att de mår väldigt bra, så är det din indikation på att du är menad att samskapa och samarbeta med den individen. Det ni kan göra tillsammans vid den här tiden är så vackert, så underbart, så magiskt, och det ni kan göra på egen hand är också väldigt spännande.

När du samarbetar med oss, eller andra i de högre världarna, då maximerar du verkligen din potential som skaparväsen och manifestator. Du behöver inte vänta tills du ser något som är intressant för dig för att skapa. Du kan skapa med inget annat än en önskan att känna något. Du vet att du vill känna glädje, kärlek, frid, kreativitet, självförtroende, frihet och så vidare, och att sitta i någon av dessa vibrationer kommer att ge dig något att göra, att lägga din uppmärksamhet på, att samarbeta med andra i fullbordandet av , och det är livsbejakande.

Det är uppfriskande att lägga din uppmärksamhet på något som känns bra och att röra dig mot det på vilket sätt du kan. Och återigen, att göra det med andra människor och icke-fysiska, eller e.t. kollaboratörer, kommer att lägga mer energi till projektet, och ni kommer att sväva till nya höjder i ert medvetande och i er evolution, och det är allt ni kan begära av er själva. Du behöver inte få några utmärkelser eller utmärkelser, för känslan räcker, och när den räcker för dig, då vet du att du verkligen är inne på något där på planeten Jorden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...