Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 31 augusti 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 31 augusti 2021

 

Gör detta & förändra allting

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så villiga att nå ut till varje människa som vill ha kontakt med oss. Vi diskriminerar inte, och vi håller inte tillbaka, och allt vi ber är att ni tar några ögonblick att slappna av, öppna upp och höja er vibration så att er frekvens är tillräckligt hög för att kunna ta emot oss och det vi erbjuder. Nu gäller detta allt ni vill uppleva där på Jorden. Ni är väldigt bra på att be om vad ni vill och definiera vad det är och sedan finjustera det ytterligare. Men vi märker att ni inte har samma entusiasm för att ta emot det ni har bett om, och vi har också märkt att ni inte har mycket tålamod.

Det är därför närvarande i nuet och leta efter det som ger er glädje alltid kommer att sätta er i en bättre position för manifestation. Om ni istället tittar runt på omvärlden och tänker på vad ni inte har, vad som inte har manifesterats ännu, och varför det betyder att ert liv är så oangenämt, tenderar ni att uppleva mer av det, för att ni stänger av er, som en knytnäve, för det som kommer till er. Ni måste vara mer som den öppna handen, som kan ta emot, och när er hand är öppen betyder det i allmänhet att ni är avslappnade. Ni mår bra. Ni kan också uppskatta möjligheten för det ni vill manifestera. Med andra ord, bara det faktum att möjligheten finns kan sätta er i ett tillstånd av spänning, glädje, iver och positiv förväntan.

Om ni kan lita på och tro på att allt ni skapar kommer till er, då kan ni manifestera det så mycket lättare än om ni fokuserar på varför det inte har hänt ännu, och var ni kan blockeras och så vidare. Det är ert för att ni har skapat det, men ni måste känna er i linje med det för att det ska synas i er verklighet. För att uttrycka det på ett annat sätt måste ni vara i vibrationen med det ni har skapat för att gå till den verkligheten där det är. Eftersom ni hela tiden färdas genom olika verkligheter med ert medvetande, och ni är också alla i det skapandetillståndet hela tiden. Så det kan tyckas att ni sitter helt stilla och väntar på att något ska komma till er, när ni i själva verket färdas från verklighet till verklighet, och var och en matchar den vibration ni har erbjudit.

När vi säger åt er att gå inom, pratar vi om att tona in till er vibration, vilket innebär att ni uppmärksammar hur ni känner. Och att veta att vad som händer och inte händer i ert liv bestäms av er vibration. Det borde vara nog för att få er att bry er tillräckligt för att göra något åt ​​det. När vi säger gör något åt ​​det, vad menar vi då? Det första ni gör är att erkänna det. Där är det, vad jag har känt. Nästa sak ni gör är att vara villig att sitta med det och känna det. För det tredje vill ni andas in i det. Ge det er fulla uppmärksamhet och låt det vara vad det är, medan ni försöker känna mer av det, inte mindre.

Detta tar bort den laddning det har. Det tar bort kraften som denna negativa känsla har haft över er. Så nu kan ni släppa det, för ert förhållande till det har förändrats. Det är inte längre vad ni skäms över, förnekar eller är rädd för. Det är bara det, och när ni tillåter det som ska vara, är det då förändring kan ske. Det är då rörelse framåt sker.

Ni är där för att förändra er först, och sedan kan ni förändra världen. Då kan ni hjälpa andra, och då kommer ni att se världen utanför er som återspeglar den förändring ni har gjort inom er själva. Ni får bestämma hur ni vill känna när ni tillåter och släpper det ni har känt som inte har tjänat er. Och när ni förstår att ni har den kraften, behöver ni inte ens ha tålamod med det ni har skapat, för ni är lyckliga. Ni är nöjda. Ni har frid. Och just nu, när ni lever i den värld ni lever i, räcker de med att vara till.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...