Arkturierna via Daniel Scranton, 30 november 2017

Varför ni är här ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det är den perfekta tiden för er att överväga de stora frågorna som ofta blir bollade runt i en persons livstid, och det finns en mycket bra anledning till varför det är den perfekta tiden för er att ställa dessa frågor. Ni är de som bestämmer vad svaren är. Ni är de som bestämmer er för huruvida ni gör skiftet under denna livstid. Ni är de som bestämmer vad ni vill göra med era liv, hur ni vill tjäna, och vem exakt ni vill vara.

Ni kommer i kapp var ni befann er i det ögonblick ni bestämde er för att inkarnera i denna fysiska livstid och eftersom ni kan få tillgång till den aspekten av er själva får ni också bestämma hur de nya ritningarna kommer att se ut för nästa fas av era liv och nästa fas av er utveckling. De gamla ritningarna fick er till var ni är idag. De tog er till den här uppväckta platsen där ni nu är.

Som uppväckta varelser som kontinuerligt hämtar mer och mer av ert högre självmedvetande, har ni rätt att bestämma själva hur ni vill gå vidare. Ni får bestämma vad ni vill göra. Det finns ingen utanför er som fattar det beslutet för er. Det var alltid ni som tog beslut om den här livstiden, men nu slänger ni bort egots och det fysiska sinnets slöja och ni kan förstå begreppet att skapa er egen verklighet.

Ni får också mer och mer varje dag av sanningen om vilka ni är. Många av er är uppfostrade att tro på en Gud som fanns utanför er, som härskade över er, och som bestämde vad som hände med er när ni dog. Att komma till insikten att källan till alla saker och alla varelser fanns inom er är något som tar tid för er att faktiskt göra någonting åt. Ni har behövt tid att absorbera den sanningen.

Och nu när du vet sanningen om vem du är, skulle det vara till din fördel att själv bestämma vad du vill göra med ditt liv och hur det är du vill tjäna. Vi vill säga en sak till om detta. Din närvaro här på planeten Jorden håller den vibration som du håller och försöker vara en medkännande varelse av service, det räcker. Därför bestämmer du vad du gör, för det är upp till dig hur du bekräftar den sanningen för dig själv att din blotta existens är till tjänst för helheten.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att ha haft en förbindelse med er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...