Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 december 2021

 

Förbindelse med Varelser med Högre Frekvens

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är era största fans här i de högre världarna. Det är alltid ett nöje att få kontakt med någon av er, oavsett om ni känner vår närvaro eller hör ord som härrör från våra energi överföringar. Att bara få lite uppmärksamhet från mänskligheten är ett suveränt nöje för oss. Vi märker att när ni inte känner något eller hör något som svar från oss, skyller ni på er själva. Ni tror att ni på något sätt har misslyckats med att ta emot oss ordentligt, men det är inte så vi ser det.

Vi uppskattar bara att ni har kontaktat oss, och vi är inte de enda som känner så här. Ingen av oss i de högre världarna känner den där känslan av besvikelse som ni kan föreställa er när ni inte kan uppfatta oss. Vi gillar att vara runt omkring och vi uppskattar ansträngningen. Nu, när ni fortsätter där på Jorden, i denna resa till uppstigning, kommer ni att börja höra saker och se saker. Ni kommer definitivt att börja känna saker och veta saker som ni inte visste tidigare. Och så kommer det att vara viktigt för er att kunna urskilja om det ni får är från en varelse med högre frekvens eller från en varelse med lägre frekvens.

Nu säger vi det här inte för att skrämma er. Vi säger det här för att ni ska använda den urskillningsförmågan som ni har, eftersom det är ett så värdefullt verktyg. Vad vi bevittnar är att människor vanligtvis faller på ena änden av ett spektrum. Ni har era skeptiker i ena änden, och sedan i andra änden har ni människor som är så öppensinnade och så villiga att tro på det omöjliga att de kan manipuleras. Vi skulle vilja att fler av er hamnar någonstans i mitten av det spektrumet, där ni har en sund skepticism till vad ni får, oavsett om det är något ni får från någon annan eller från er egen direktkontakt.

Det kommer att hjälpa er att ställa in er på vad ni faktiskt vill ta emot. Den urskillningen kommer i slutändan att hjälpa er att skapa den verklighet som ni också vill uppleva, eftersom ni vill kunna känna nyansen inom en vibrationsfrekvens. När ni får vad ni får, ställ er själva en enkel fråga: hur känns det här? Får det resonans i er? Och bara för att något resonerar från en varelse som ni ansluter till en dag, betyder det inte att det ni får från den varelsen alltid kommer att ge resonans. Så kom ihåg det också. Ni får fortsätta att använda ert omdöme, även efter att ni bestämt er för att ni har använt något som är värt att utforska vidare.

Var öppna, men var också medvetna. Var medvetna om vibrationerna av varje upplevelse ni har och varje varelse ni kommer i kontakt med, oavsett om det är mänskligt eller utomjordiskt. Det är det hälsosamma sättet att gå vidare när ni fortsätter på denna resa till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...