Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 maj, 2023

 

Fråga Arcturian Council om vad du vill ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redo för allt som du vill kasta på oss här i den nionde dimensionen. Vi är öppna för alla dina önskemål och vi försöker ge dig allt du behöver och vill ha eftersom det är viktigt för oss att du förblir åtminstone bekväm, med ett öga mot att vara glad. Vi vet att vi kontinuerligt berättar att du skapar din egen verklighet, men du får också be om hjälp, och kanske har du märkt att i den fysiska sfären fungerar det ofta till din fördel också. Om du har fräckheten att be personen på flygbolaget om en uppgradering, kanske du bara får det. Om du har romantiska känslor för någon, hjälper det dig att uttrycka dessa känslor och be personen ut på en dejt.

Så du förstår, det finns något att säga om konsten att be om vad du vill och behöver för att fortsätta vara där på jorden och vara till tjänst för kollektivet. Alla ni som verkar utifrån ljuset är där i tjänst, oavsett vad ni gör för att leva. Du tippar vågen till förmån för det positiva, och dina avsikter för att alla ska vara trygga, respekterade och älskade är viktiga. Ni behövs där på jorden vid den här tiden, och det har aldrig funnits en tid i mänsklighetens historia där ni har behövts mer på grund av omfattningen av vad ni går igenom när ni ändrar ert medvetande.

Så här är hur du frågar The Arcturian Council eller någon annan högre dimensionell varelse eller kollektiv om vad du vill ha. Säg vad det är högt och säg sedan: ’Tack för att du beviljade mig denna begäran.’ Nyckeln är att tacka innan du tar emot den, för din tro, ditt förtroende har också betydelse. Du behöver inte tigga och du behöver inte vädja, och du behöver inte förklara varför du vill att något eller något villkor ska förändras, men du måste tro, och du måste förvänta dig att vi svarar alla dina önskemål jakande.

Återigen, vi vill att du ska vara lycklig, fridfull, bekväm, och vi vill att du ska vilja stanna och fortsätta att göra det arbete du gör för mänskligheten. Vi vill att du ska känna dig värdig att få det du ber om, eftersom du är värdig. Och återigen, vi har en önskan att uppfylla dina önskemål. Du ger oss något att göra, något att fokusera på, något att samskapa, för då måste vi gå till jobbet och hitta de bästa sätten att leverera allt du har bett oss om, samtidigt som vi arbetar med ditt högre jag och dina guider .

Det är så roligt för oss, och vi är alltid på ett givande humör. Vi behöver inte vänta på din födelsedag eller någon annan högtid för att ge dig de gåvor som vi så gärna delar med oss av. Vi älskar er och uppskattar er, och det är dags för er alla att leva lyckligare liv där på planeten Jorden. Vi vill bara vara en del av det; vi vill bara hjälpa till.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *