Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 februari 2019

ANSLUTNING MED OSS ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har etablerat en stark förbindelse med många av er som tar emot dessa överföringar regelbundet, och vi är mycket nöjda med hur väl ni mottar oss. Vi vill att ni ska veta att vi som nionde dimensionella varelser är icke-fysiska. Och därför kan vi vara överallt på en gång, för vi är i grund och botten ingenstans. Vi är en del av vem ni är, och ni är en del av vem vi är.

Därför finns det inget avstånd som behöver resas. Vi är Arkturier eftersom det här stjärnsystemet är där vi utvecklats och uppstigit från. Det betyder inte att vi spenderar all vår tid där, och ni behöver verkligen inte komma ut till en plats långt bort för att nå oss. Vi vill att ni ska veta att dessa sanningar vi delar är inte begränsade till oss. Era uppstigna Mästare och Ärkeänglar kan också vara överallt, samtidigt, och de förbindelser ni har med dem kan aldrig avbrytas.

Nu vill vi också att ni ska veta att det inte finns någon riktig separation, även mellan fysiska varelser. Det är en illusion av separation som era fysiska kroppar ger er, men i sanning är ni alla en varelse. Vi är alla enade, men vi brukar resa i grupper. Vi är i de grupper som vi får mest nytta av att vara i.

Men inom det mänskliga kollektivet föreslår vi att ni blir mindre grupporienterade. Vi föreslår att ni försöker göra mindre segregerande och att ni är mer inkluderande av alla era medmänniskor. Vi gillar att ni når ut till oss och att ni har etablerat den koppling ni har med oss, men vi vill också att ni ska nå ut till era mänskliga bröder och systrar. Bara för att de inte är nionde dimensionella och från yttre rymden betyder inte att ni borde värdera dem något mindre.

Vi alla är med i det här tillsammans, och vi är alla väldigt mycket glada över att mänskligheten kommer tillsammans. Efterdyningarna av enande kommer att vara mycket stora, mycket viktiga och mycket positiva.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

Listen to the audio

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...