Galaktikerna via Suzanne Lie, 26 februari 2021

 

Galaktikerna via Suzanne Lie

26 februari 2021

Att som Människor och Planet Arbeta Tillsammans

Detta är NUET för Människor och planeten att arbeta tillsammans som EN varelse.

Naturligtvis inser vi, er Galaktiska Familj, att många Tredje-Dimensionella Humanoider ännu inte tänker på sig själva som ”Medlemmar i Gaia”, vilken också är känd som Planeten Jorden!

Det är mer sannolikt att en tredje-dimensionell människa tänker på sig själv som en mänsklig varelse som ”äger” en bit land, hus och andra ”saker” eller ”platser”. Lyckligtvis finns det många människor som tar god hand om den plats de ”äger”.

Emellertid tror vi, medlemmarna av er Galaktiska Familj, inte att vi ”äger” någon del av Moder Jord, på samma sätt som ett barn inte tror att de ”äger” sina föräldrar eller sina föräldrars hem, där de lever.

På samma sätt som en vuxen skulle lära sina barn att ”ta god hand om” sitt hem och gård, påminner er Galaktiska Familj er om att Gaia är en levande varelse som måste få ALLA sina mänskliga gäster att ta god hand om sina tredje-dimensionella planetära hem.

Det är förstås ganska uppenbart att det finns många, många människor som INTE tar god hand om den levande Varelsen Gaia, som är känd som Jorden för de flesta människor.

Det finns faktiskt inte många tredje-dimensionella människor som är tillräckligt uppvaknade för att ens tänka på Gaia som en levande varelse. De flesta människor tänker på planeten Jorden som en ”sak”, eller kanske något de på något sätt ”äger”.

Dock tänker vi Galaktiker på Gaia bara som Moder Jord. Vi, Galaktikerna, som rest till och levt på många planeter, har upptäckt att Gaia är en exceptionell planet därför att Hon (planet Jorden) utstrålar en känsla av Kärlek och Ljus.

Det är förstås bara de människor som har förmåga att älska sig själva, sina vänner och sin familj som kan förstå konceptet med att ”älska en planet”, och/eller leva på en planet som verkar utstråla kärlek till dem som är villiga att erkänna och uppleva denna känsla av Ovillkorlig Kärlek, som kommer från de många vackra områdena på Gaias planetära kropp.

Ja, Gaia har verkligen en ”planetär kropp”, och Ja, hon håller på att vakna upp till någon mycket bredare, mer intensiv omtanke, vilket liknar det sätt på vilket uppvaknade människor på Jorden kan känna att något håller på att förändras.

Naturligtvis är ”natten mörkast precis före gryningen”, vilket betyder att man måste vara villig att ta reda på precis vad som måste helas, förändras och/eller lyftas upp, så att mänskligheten kan börja minnas att det finns en annan HÖGRE DIMENSIONELL VERKLIGHET som alltid funnits omkring och över dem, men som den glömde då människorna blev så starkt distraherade av alla ”dagliga frågor och problem”.

Nyckelpunkten är huruvida människorna kan minnas att de – människorna på Jorden – på någon nivå har förbindelse med de högre dimensionella Galaktikerna, eller inte. Faktiskt är dessa högre dimensionella Galaktiker människor som frivilligt lämnat sina älskade högre dimensionella verkligheter för att hjälpa planeten Gaia som är i starkt behov av SPECIELLT KÄRLEKSFULL OMVÅRDNAD!

Hur kan en människa ge ”speciellt kärleksfull omvårdnad” till en hel planet?

Svaret på den frågan måste sändas till ert eget Högre Dimensionella SJÄLV på vilket sätt som helst som ni och ert eget Högre Själv har lärt er kommunicera med varandra.

Om ni INTE har svaret på den frågan nu, då kanske ni ska börja leta efter det! Kom bara ihåg att det är NI som skapar er verklighet, och bara NI kan komma ihåg hur NI ska kommunicera med era egna Högre Dimensionella Uttryck av SJÄLV!

Ett tips, försök att komma ihåg att fråga ert eget Högre Dimensionella SJÄLV!

Om ni inte har kommunicerat med detta NI på senare tid, då kanske ni ska börja med att sätta av en speciell tid och en speciell plats där ni kan gå DJUPT INOMBORDS och HÖGT ÖVER, för att hitta det NI som alltid funnits där inom er, MEN SOM NI GLÖMDE. När ni hittar detta NI, ert Galaktiska NI, kommer Ni att börja ARBETA TILLSAMMANS SOM MÄNNISKOR OCH PLANET.

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

Du gillar kanske också...