Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 november 2020

 

Njut av Era Personliga Skiften

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är glada över de möjligheter som finns för det mänskliga kollektivet när ni fortsätter på denna utvecklingsresa som verkligen är oändlig. Vi pratar om medvetenhetsförskjutningen och övergången till den femte dimensionen, men det är bara enstaka erfarenheter. Vad ni får på vägen till den upplevelsen är många olika upplevelser av er uppstigning. Ni får uppleva era egna genombrott, era egna a-ha-ögonblick, och ni väcker delar av er själva lite åt gången eftersom ni vill njuta av upplevelsen.

Ni vill tugga långsamt när ni äter något som är särskilt gott. Ni vill att tuggan ska röra sig så att den träffar alla olika smaklökar tills ni sväljer den, och detsamma gäller för denna upplevelse. Anledningen till att ni inte bara hoppar till den femte dimensionen och börjar uppleva dessa upplevelser som era högre jag är, är för att ni vill njuta av varje bit. Ni vill njuta av allt. Ni är inte där på jorden för att bara ta det jättehoppet och hoppa över alla bra saker längs vägen.

Så vi inbjuder er att släppa era tidtabeller för skiftet. Sluta vänta på att något där ute ska hända och ge er tillväxtupplevelser. Känn hur det känns att ta er djupare i er meditation eller till det högsta vibrationstillstånd som ni någonsin har varit i. Ta er själva med på äventyr i medvetandet och oroa er inte så mycket för vad som händer där ute.

Ni behöver inte fokusera på vad ledarna för era regeringar gör och säger. Det behöver ni verkligen inte. Det är inte så medvetandet utvecklas. Medvetandet utvecklas inte genom att rösta eller slänga någon ut ur sitt kontor. Ni behöver inte vänta på att ha rätt politiker och ledare i maktpositioner för att gå ut och göra skillnad i ert samhälle. Ni kan träffa någon som bor på gatan eller tror på något som skiljer sig från vad ni tror på, och ni kan komma tillsammans.

Ni kan uppleva enhet även om ingen annan går med på den resan. Ni måste ta era små segrar när de kommer och sluta vänta på att huvudevenemanget ska komma och katapultera er förbi alla de små, smaskiga upplevelserna och ögonblicken längs vägen på denna resa av ert medvetandes utveckling. Bara ni får uppleva hur ni ska uppleva hela skiftet, varje steg på vägen.

Ge inte den makten till någon händelse, precis som ni inte vill ge bort er makt till någon person som befinner sig i en myndighetsposition. Ni är er egen auktoritet och ni får bemyndiga er själva. Vi föreslår att ni gör det, även om ni inte vet vad det betyder, även om ni inte vet hur det ser ut. Känn för det, och det kommer att dyka upp rakt i ert ansikte och lockar er med på en annan resa på detta oändliga äventyr som vi alla är på.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...