Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 juli, 2023

 

Borde mänskligheten kolonisera Mars? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket glada över att kunna meddela er alla att ni har varit med och skapat en underbar verklighet för er alla att stiga upp till. Det är en verklighet som är fylld av ljus och kärlek, medkänsla och kreativitet, och det är verkligheten som skapas av den värld du lever i nu och all den oenighet som du upplever. En del av det ni gör där på jorden är att bestämma för er själva och för kollektivet vad som skulle vara bättre.

Du kanske inte kan komma överens om hur du kommer till den bättre världen, den bättre verkligheten, men de flesta människor i din värld idag vill ha fred, harmoni och att människor ska behandlas med respekt. De flesta vill att alla ska ha tillräckligt med mat, kläder, tak över huvudet, rent vatten och allt de behöver för att trivas, och det är dit majoriteten av den kreativa energin flödar till vid denna tidpunkt. Du bygger den verkligheten ur askan av den här som du ser faller sönder runt omkring dig. Du kan se att verkligheten du befinner dig i inte är hållbar. Du vet att du inte kan fortsätta på samma kurs som du har varit på som ett kollektiv och stanna där på jorden, och det är därför så många människor är intresserade av rymden, kolonisering av Mars, att hitta en ny jordliknande planet och möjligheten att bor på en rymdstation.

Människor är redo att kasta in handduken där på jorden för med sina sinnen kan de inte komma på hur de ska ta sig från där du är till dit de flesta av er vill. Naturligtvis finns det fortfarande de som är i positioner med stor rikedom, makt och auktoritet som vill att saker ska förbli som de är, men deras antal är litet och ditt antal är stort. Och när ni är oense om hur ni ska komma till den bättre verkligheten splittrar ni er själva och gör er själva mindre mäktiga som ett kollektiv. Och det är därför, som är fallet i de flesta fall av manifestation, måste du släppa taget om ”hur.” När du fokuserar på ”vad” och fokuserar på hur det känns, kommer du närmare och närmare det som ett kollektiv.

Och bara för att dina sinnen inte kan ta reda på hur du kommer dit du vill, betyder det inte att vägen inte existerar. Det gör det. Så mycket som du upplever är bortom nivån av förståelse för det fysiska sinnet, och ändå accepterar du det som verkligt och sant. Ni måste acceptera att den här världen ni är medskapande inte bara existerar, utan också kommer att vara lättillgänglig för alla er som medskapar den, och ni måste släppa behovet av att veta hur det kommer att gå. hända. Vi vet vad teorierna är. Vi har hört ett gäng av dem, och de har mycket mening för ett fysiskt sinne, och det får människor att må bättre för ett ögonblick eftersom de tror att de vet vad det kommer att bli, hur det kommer att hända, vad uppstigning kommer att vara tycka om.

Du lever det just nu; det händer för att du ser dig omkring och märker att det måste ske förändring i din värld, och sedan når du med dina hjärtan ut till dem som lider mest, och du känner medkänsla. Du sänder helande och kärlek; du är ljuset för dem som lever i mörkret, och det är så det händer. Men eftersom inget av det är påtagligt och kvantifierbart måste du lita på. Ni måste lita på att ni rör er i riktning mot den nya jorden, den nya verkligheten ni samskapar hela tiden och att allt ni ser utanför er själva som är motsatsen till vad ni vill leva är bränslet som håller elden brinnande inom dig för att fokusera på den verklighet du vill leva.

Nyckeln här är att inte göra motstånd och trycka emot den verkligheten som du ser utanför dig just nu, för det kommer att hålla den aktiv i din vibration, vilket betyder att du kommer att fortsätta att skapa den. Titta istället på vad du har skapat tillsammans som ett kollektiv, och vet att du alltid går framåt, expanderar alltid och spiralerar alltid upp i det femtedimensionella frekvensområdet som är oundvikligt och är din förstfödslorätt att uppleva.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *