Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag 28 januari 2021

 

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag 28 januari 2021

 

https://www.youtube.com/watch?v=eWQwjy2OLPc

 

FÖRUTBESTÄMT?

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag – Januari 2021

Och så när januari 2021 närmar sig sitt slut känner vi, världens Ljusarbetare, att vi sitter fast. Vi känner att tiden kryper fram. Inget stort eller storslaget verkar hända i det här stora uppvaknandet och nedtagningen av den mörka kabalen.

När dagarna långsamt passerar, väntar vi och väntar på någon händelse, ett stort meddelande om att de mörka kabalhantlangarna, den djupa statens onda aktörer faktiskt tas bort fysiskt. Och det, detta är inte bara känt av sanningssägare utan är offentligt så att alla kan se.

Hittills känns det som om vi har hört löften och fler löften, att detta kommer att ske på det där datumet eller att det kommer att hända på det här datumet. Och ingenting händer. Istället känner vi besvikelse och vår frekvens, vår kärlekskvot, faller. Vårt humör går ner och vi faller tillbaka till den tredjedimensionella rädslans frekvens.

Vi kan inte vara i kärlek och rädslovibrationer samtidigt. Precis som vi inte kan ta emot två olika radiostationer med två olika frekvenser samtidigt, så kan vi inte vibrera i den höga tredjedimensionella kärleksfrekvensen och den låga tredjedimensionella rädslofrekvensen samtidigt.

Så, vad ska man göra med detta obehag, denna ouppfyllda förväntan? Hur håller vi oss i det vackra flödet, den läckra glansen från den femtedimensionella kärleksfrekvensen?

Svaret kära ljusarbetare, våra underbara stjärnfrön, är acceptans, acceptans och kapitulation, för det finns inga misstag, allt händer precis som det behöver göra och som det har planerats.

Ja, lita på planen som det Gudomliga har för planeten jorden och mänskligheten. Och kom ihåg att DU är Gudomlig. Du är en del av den Gudomligheten, den Gud, som gjorde planen för den stora väckningen, det stora avslöjandet för mänskligheten, av planeten jordens hjälteresa.

Ja, i det storslagna andliga riket planerade vi våra liv innan vi föddes i fysisk form. Vi kommunicerade med vår själsfamilj, med våra guider och våra änglar. Vi diskuterade det fokus vi ville ta, de lektioner vi ville lära oss, de begränsningar och känslor som vi behövde uppleva.

Vi tittade på vår karma och vad som skulle kunna rättas till, vad som skulle avhjälpa de ovänliga åtgärder som vi hade vidtagit under tidigare liv. Vi och medlemmar av vår själsfamilj skulle inkarneras tillsammans, så vem skulle spela pappa, vem skulle spela dotter, vem skulle spela mamma, vem skulle spela son?

Vad skulle vara de viktigaste händelserna i våra liv? Det hela verkar så komplicerat för oss nu när vi upplever det liv vi själva arrangerade här på jorden. Ändå, i himlen är det enkelt och allt är programmerat i den stora Gudomliga datorn som driver det materiella riket, galaxerna, universa och planeten jorden.

Datorn som är Guds sinne, vars algoritmer är Guds egenskaper. Där expansion till större kärlek och ljus är det yttersta målet. Där Gudomlig rättvisa råder överlägset. Datorn som körs på Källenergi, som körs på den kärlek som ger energi till hela det fysiska universumet.

Och så, faktiskt kommer vi till planeten jorden med ett slags förutbestämmelse. Våra liv och resultatet av våra liv är i viss mån förutbestämda innan vi kommer till jorden.

Denna mänskliga upplevelse är i sin helhet en fantastisk teaterpjäs. Planeten jorden är scenen, mänskligheten är skådespelarna. Manuset är skrivet av oss innan vi inkarnerar.

Så, vad ska du vara upprörd över? Allt som händer gör det av en anledning. Anledningen är – vi planerade det. Ja, vi har fri vilja här på jorden att välja kärlek eller rädsla. Vi påverkar väldigt mycket resultatet av vårt liv.

Ändå planeras de viktigaste händelserna som vi lever igenom, liksom den slutliga dagen för vår död.

Varför kommer vi då alls till jorden, eftersom allt vi lever igenom är planerat? Vi kommer, som vi ofta har sagt, att uppleva begränsning och känslor.

Det är en sak att veta, intellektuellt, om en upplevelse. Det är en annan sak att känna den. Det är en helt annan sak att känna rädslan, ilskan, svartsjukan, skulden, skammen.

Och det är vad vi kom till jorden för att göra. Vi kom hit för att uppleva känslor. Vi, som är en del av den Gudomliga saligheten, vi som är fragment av Gud, upplever motsatsen till kärlek så att vi skall kunna expandera oss i vår glädje, i vår lycka, i vår medkänsla.

Ty Gud gör att vi växer till Guds likhet med sig själv. För att vara en sådan gud måste vi veta allt som finns i universum. Vi måste uppleva och känna allt som finns att uppleva och känna.

Så jorden har inte varit en lycklig plats för mänskligheten att inkarnera på – för att känna negativa känslor är målet för det jordiska livet.

Målet är att programmeras till negativa tankar och idéer från dem bland vilka vi är födda. Lev sedan livet med betydande känslomässig smärta på grund av vårt programmerade dysfunktionella beteende. Och slutligen, vakna upp till sanningen om vår Gudomlighet och naturen i vår negativa programmering och vår planeten jorden-upplevelse.

Och så går vi tillbaka till acceptans och kapitulation. Eftersom detta liv var planerat av oss själva, hände aldrig något fel. Allt har hänt som vi planerade det.

Och vi, i virvlarna och oroligheterna i vårt liv, gjorde vårt val av fri vilja enligt vårt egos önskan. Ofta var detta val ett misstag genom att det ledde oss till negativa känslor. Dessa negativa känslor berättade för oss att vi inte var på rätt spår. Dags att återvända till kärleken. Dags att återvända till kärleken.

Och när vi ljusarbetare, stjärnfrön har accepterat och överlämnat oss till händelserna i våra liv och de val vi gjort, så skulle vi vara kloka nog att acceptera och ge upp inför avslöjandet av det stora uppvaknandet.

Allt kommer att hända i Guds rätta tid. Det Gudomliga är i högsta grad ansvarigt. Och genom ljusalliansen spelas händelserna ut i det stora avslöjandet 2021. De spelas perfekt ut, och när du söker i ditt hjärta vet du det.

Det är som om vi befann oss i en lång och mörk vägtunnel. Vi kan se en prick av ljus på långt avstånd. I stället för att veta i förtroende och glädje att vi kommer ut ur tunneln i Gudomlig tid, koncentrerar vi oss på väggarna. Herregud, säger vi, tegelstenarna är sönder där, vägen är ojämn här, taket läcker och så vidare.

Låt oss fokusera på ljuset i slutet av tunneln. Lita på den Gudomliga planen. Allt är bra på planeten jorden idag. Vi är mitt i stora och underbara, unika tider. Vi känner kärlek, glädje, medkänsla, visdom, urskiljning, fred, lycka och alla kvaliteter av kärlek, alla Guds egenskaper som flyter över oss och genom oss och ökar i oss varje dag.

Ja, fokusera på ljuset i slutet av tunneln. Fokusera på vad du vill göra, vad du tycker om. Och gör det. För ditt öde är att leva i glädje och salighet. Ditt öde är att självförverkliga dina talanger, preferenser och förmågor här på jorden och att individualisera din personlighet.

Det bästa återstår ännu kära bröder, ja det bästa har ännu inte hänt och du skapar det med din kärlek, ditt ljus, din entusiasm, ditt mod, din glädje.

 

Aita Kanaliserar Sitt Högre Jag. Vi Är Verkligen Välsignade Varelser.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...