Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 juli, 2022

 

 

Återvänder hem till Sirius, Plejaderna och Arcturus ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt nära alla er som har öppnat upp er för oss. Många av er vill veta vad er historia är i vårt stjärnsystem och vad er historia är med oss, och vi vill försäkra er att ni har en nutid med oss, en framtid med oss ​​och ett förflutet med oss, och detsamma stämmer med vårt stjärnsystem. Du kommer att känna att du återvänder hem när du besöker vårt system på ett fartyg för första gången i denna livstid. Detta kommer att vara fallet för många av er när ni går till det pleiadiska systemet, det sirianska systemet, det andromedanska systemet, och så vidare, eftersom ni har en historia som sträcker sig över eoner av tid och går mycket längre tillbaka än början av humanoid liv där på planeten jorden.

Du börjar pussla ihop din egen galaktiska historia och alla dina upplevelser i hela galaxen genom att ansluta till varelser och kollektiv som oss själva just nu. Detta är en stor del av vad vi gör när vi kommer genom en kanalist. Vi inbjuder dig att känna efter resonansen som finns inom dig med sådana som vi från andra delar av galaxen, och när du väl får resonans, inser du att det finns en del av dig i oss, en del av oss i dig, och du märker att systemet som vi kommer ifrån känns som ett hem för dig.

Du är så mycket större och mer expansiv än du tidigare har föreställt dig. Ni har så mycket mer att uppleva när det gäller er själva. Ni har så mycket att komma ihåg om er själva. Vi vill att ni ska veta det, och det gör alla andra kollektiv som kommer genom kanalister över hela världen vid denna tid. En del av ditt uppvaknande är ditt uppvaknande till sanningen om vem du verkligen är som galaktiska varelser, som universella varelser och som Källenergivarelser. Vi hjälper till att belysa en aspekt av vem du är för dig så att du kan känna det och följa den tråden.

Du kan gå hem just nu genom att sträcka dig in i ditt hjärta och känna efter närvaron av Arcturus, närvaron av Plejaderna, närvaron av Sirius. Allt finns inom dig. Det aktiveras mer och mer varje dag, och det kommer att komma fler grupper genom fler människor hela tiden, eftersom det finns många pusselbitar som är du, och vi hjälper dig att inse det, men vi är inte ensamma. Därför inbjuder vi dig att utforska vad andra för med sig. Vi är inte intresserade av en fången publik.

Vi vet att när ni upplever andra varelser från andra stjärnsystem, som kommer genom andra kanaliserare, kommer ni att uppleva mer av er själva, och det är vad vi vill ha för er. Vi vill att du ska känna din helhet nu, snarare än att sitta och vänta på att fartyg ska landa. Den dagen kommer, men du är där nu, och det är meningen att du ska leva i nuet, och i detta ögonblick har du tillgång till så mycket mer av ditt galaktiska jag när du ger dig själv tillgång till det, och vi är bara glada över att vi kan hjälpa till i denna utvecklingsprocess.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...