Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 juni 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 juni 2020

 

Ni håller på med den Nya Tidens Vibration

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som ni alla gör i förhållande till energierna i juni 2020 som vi har hänvisat till några gånger. Vi vill att ni alla ska veta att de av er som är vakna, medvetna och mottagliga för dessa energier gör skillnaden som ni alltid har velat göra där på jorden särskilt i denna livstid. Ni har alla en förmåga att känna när något stort händer energimässigt, och oavsett om det är ett sommarsolstånd, en fullmåne eller något annat himlafenomen, så tenderar ni alla att öppna upp mer för de energier som finns, och ni gör det för er själva och för era medmänniskor. Ni är ju en del av det mänskliga kollektivet.

Och så mycket som vissa i er värld just nu vill rita linjer i sanden och säga, ’Det är oss mot dem’, så kommer det aldrig att bli. Det kommer alltid att vara er som ett kollektiv, går framåt, bryter ny mark och höjer era vibrationer så högt ni kan. Ni alla, som individer, kan leda uppdraget att hålla högre vibrationer. Ni kan alla ta reda på vad det är i era liv som naturligt sätter er i ett högre vibrationsläge.

Den här kanalen som vi pratar genom just nu får alltid en höjning från toningen som han gör i början. Nu initieras tonerna av oss, när vi börjar komma igenom honom med de allra första ljuden som ni hör. Men tonerna påverkar fortfarande honom som de gör, och det är betydelsefullt för att upprätta en koppling till högdimensionella, högre vibrationsvarelser. När ni alla blir klarare genom att leva era liv som försätter er i ett högre vibrationstillstånd, så behöver ni bara bestämma er själva att det är viktigt för er att vara i det högre vibrationstillståndet.

För tillfället föreslår vi att ni känner efter hur ni känner för informationen. Information kan naturligtvis stärka er, men det finns så mycket information som erbjuds för närvarande som är utformat för att manipulera er och hålla er små. Det finns så mycket information där ute just nu som handlar om att dela in er i grupper, när ni behöver samlas. Och vad förenar människor bättre än att vara i samma höga vibrationstillstånd?

Så ni gör det som får er att må bra och vara exemplen för andra som ni alltid har tänkt att vara under denna livstid. Låt andra följa er ledning för att upptäcka vad som sätter dem i ett högre vibrationstillstånd, och ni kan höja medvetandet för detta mänskliga kollektiv att ni är en del av något så enkelt och så snabbt och med mer glädje än ni någonsin kunde genom att dela någons konspirationsteori på internet. Kom ihåg att eftersom möjligheterna att dela dessa teorier kommer att fortsätta komma på er väg. Men nu är det inte dags för att vara en del av denna informations tid. Nu är det dags att inleda en ny tid som vi kommer att kalla, ”Tid av vibration.”

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...