Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 mars, 2023

 

Vilken framtid skapar/väljer du? ∞

9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt alla de många möjligheter som ni har framför er just nu, som ett kollektiv, och vi har känt oss väldigt uppmuntrade av det vi ser. Vi vet att fler och fler människor vaknar upp till sanningen att det är de som bestämmer vilken tidslinje de befinner sig på. Vi hoppas att alla ni som tar emot detta meddelande just nu kommer ihåg den sanningen hela tiden, för ni kommer att fortsätta att se människor som berättar för er vad som kommer att hända som om det bara finns en framtid, och den framtiden är huggen i sten. Vi kommer att fortsätta påminna dig om detta eftersom vi hela tiden stöter på människor som pratar om de senaste förutsägelserna som svävar runt där ute på Internet.

Vi inbjuder er att gå med oss här borta där vi ser de mycket positiva framtider som ni har varit i linje med som uppvaknade själar. Ni vill alla se alla frodas, och ni vill se alla få vad de behöver, och ni behöver inte veta exakt hur någon av dessa saker skulle hända för att ni ska kunna anpassa er till dessa verkligheter. Det är det fina med där du är just nu.

Du kliver bara in i din kraft som medvetna skaparväsen. Och även om du kanske har varit väldigt specifik i det förflutna och velat skapa ett visst jobb, eller förhållande eller bil, kan du nu tänka på det mycket tvetydiga konceptet om framtiden, och istället för att bli väldigt specifik om vad som kommer att hända som kommer att hända. vara den där första dominon som faller, kan du bara känna dig väldigt allmänt in i den framtida verklighet som du vill uppleva eftersom du har levt tillräckligt med liv. Du har levt tillräckligt med liv vid denna tidpunkt för att förstå att du föredrar vissa känslor framför andra. Du har känt tillräckligt med känslor för att veta det.

Det är dags för dig att inse att det finns så mycket mer som du kan skapa, och att du skapar med energi mer än med specifika tankar. Dina tankar är användbara; de hjälper dig att fokusera. De kan hjälpa dig att anpassa dig, men när du arbetar med framtidens okända behöver du inte räkna ut allt med ditt mycket begränsade sinne. Istället kan du fokusera på dina känslascentra och lita på att universum har otaliga sätt att ge dig verkligheter som känns exakt som den vibration du aktiverar inuti dig.

Och du har förmågan att aktivera vilken vibration du vill, eftersom de alla samexisterar inuti dig hela tiden. Vilka du aktiverar, det är upp till dig. Vet bara att fri vilja handlar om mer än bara dina handlingar och dina ord. Fri vilja handlar om att välja hur du vill känna och sedan lägga din uppmärksamhet på det, lägga din uppmärksamhet på känslan, inte den omständighet som kommer att framkalla den känslan.

Det är vad du är menad att göra, och det är vad du behöver göra, och det är vad som kommer att placera dig på tidslinjen som innehåller den framtida upplevelsen som är en reflektion av din vibration i nuet. Och ja, det är verkligen så enkelt, och du är verkligen så kraftfull. Börja äga det, och du kommer att se alla magiska ögonblick som du kan skapa för dig själv och för andra.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *