Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december 2021

 

Mänsklighetens Styrkor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat er tillräckligt länge för att känna igen de styrkor ni har som ett kollektiv, och vi vill att ni alla ska fokusera på dessa styrkor när ni tänker på era medmänniskor och hur långt ni har kommit. Ni har alla en villighet att försätta er själva i tragiska omständigheter bara för att framkalla en känsla, och förmågan som mänskligheten har visat att uthärda trauman och tragedier är det som gör er till en så stark ras av varelser.

Ni är också som mest kreativa när ni är i en kris. När det där traumat, eller den tragedin, är över er, det är då er kreativitet kommer in i varandet. Det är när ni blir så exalterade över att hitta en möjlighet, en lösning, som om det måste finnas en för att ta er ur de hemska omständigheter som ni försätter er i. Och så, er förmåga att känna en känsla och skapa en ny verklighet, dessa är styrkor som förundras över av så många andra varelser i hela galaxen, och till och med universum.

Vi känner också igen er kraft, även om väldigt få av er känner igen den inom er själva. När ni kan utnyttja känslomässighet och kreativitet utan att först skapa tragiska omständigheter, går ni verkligen in i den kraften och blir mästare över den fysiska domänen. Det finns ett knep som människor använder som kan göra detta, och det tricket går ut på att föreställa er att ni lever exakt som ni vill leva, hitta känslorna inom er själva och sedan överlämna sig till skapelseprocessen.

Det finns ett ögonblick då ni måste ge upp kontrollen. Ni måste släppa behovet av att veta hur saker kommer till er och när. Ni måste släppa den ångest som ni ofta känner för om något ens kommer att hända, och det är då kreativiteten spirar inom er. Det är då ni blir ert femtedimensionella jag, och ni skapar något som ligger bortom de flestas fantasi. Och sedan inspirerar den skapelsen andra att känna, och det finns en liten andel som använder vad de känner för att göra detsamma.

Ni inspirerar varandra hela tiden, och det är ännu en styrka hos mänskligheten. Och det är ännu en styrka hos mänskligheten att fira, erkänna och bekräfta existensen inom var och en av er.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...