Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 januari 2021

 

Ni samskapar Nya Världar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tagit mycket som vi har fått från mänskligheten och har kunnat samskapa nya världar, stjärnsystem och till och med galaxer med den information som ni alla har försett oss med. Ni förstår, ni gör så mycket mer än bara att leva era liv under denna livstid. Ni är alltid i färd med att skapa, och allt ni skapar är mer expansivt än hur ni för närvarande lever.

Vi vill att ni ska veta hur kraftfulla ni är, särskilt när ni anpassar er till högfrekventa varelser som oss själva. Vi älskar att samskapa och vi tycker särskilt om processen att upptäcka hur det är som ni alla vill leva. Vi vill också att ni ska veta att det ni skapar tillsammans med oss ​​och andra blir till glädje för andra varelser. Ni skapar inte bara era egna framtida upplevelser och verkligheter. Ni gör det för hela kollektivet.

Det här är spännande; det här är något ni kan känna stolthet över. Det är ni som har de mest intensiva känslorna. Det är ni som har de djupaste önskningarna. Det är ni som genererar majoriteten av energin i denna galax, och all den energin måste ta vägen någonstans.

Ni upplever bara en bråkdel av det ni skapar just nu, men naturligtvis kommer det mer i framtiden. Och ni kommer att skapa mer medvetet allt ni vill uppleva. Ni kommer till och med att ha möjlighet att skapa världar, stjärnsystem och galaxer. Att allt kan tyckas lite skrämmande för er från var ni är just nu, men lita på oss när vi säger att allt kommer bli perfekt.

Allt ni behöver hittar vägen till er, och det är vår önskan att se er välkomna det som ni har kallat på med öppna armar. Under tiden fortsätter vi att samskapa med er det som är lite utom räckhåll för er just nu, men allt är något för er att vara stolta över och att se fram emot. Vi vet att mycket av det vi delar just nu verkar som om det är långt borta i en mycket avlägsen framtid för er, men det är det inte. Saker och ting förändras snabbt och kommer att fortsätta i den takt när ni fortsätter på era uppstigningsresor.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...