Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 maj 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 maj 2022

 

Era Roller som Markpersonal, Ljusarbetare och Gridarbetare

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fortsätter att observera de många sätt på vilka ni människor där på Jorden kommer till en ny förståelse av vilka ni är och hur ni skapar de verkligheter ni upplever. Vi ser er komma till nya slutsatser, kunna reda ut de olika sätten på vilka ni har arbetat vid en viss vibration, och vi ser er göra de nödvändiga kurskorrigeringarna.

Vi pratar naturligtvis om er som vi refererar till som Det Uppvaknade Kollektivet, eftersom ni är de som gör majoriteten av det tunga lyftet för resten av det mänskliga kollektivet. Nu, var ni går härnäst kommer att berätta historien om resten av er resa till den femte dimensionen. Ni kan känna att ni har världens tyngd på era axlar, som att allt är upp till er, och som att ni har väldigt lite hjälp där i den fysiska världen, eller så kan ni känna in hjälpen som finns runt omkring er, som kommer från fysiska och icke-fysiska varelser i de högre dimensionella världarna.

Vi strävar alla efter att vara till tjänst, att hjälpa mänskligheten att växa och expandera i er medvetenhetsutveckling, och vi gör oss ständigt tillgängliga till er för all hjälp ni kan behöva. Därför inbjuder vi er att se er själva som markpersonalen, se er själva som de som har tagit på sig att jorda i de högre frekvensenergierna, vilket gör dem tillgängliga för resten av kollektivet. Vi inbjuder er att se er själva som ljusarbetarna och gridarbetarna där på planeten Jorden, vilket gör det lättare för alla andra att stiga upp med er.

Men vi kommer också att fortsätta att påminna er om att ni har tillgång till energier som ligger bortom det fysiska sinnets fantasi. Ni har medskapande partners här uppe i de högre världarna som kan göra era liv så mycket enklare, och det kan och kommer att hända när ni slappnar av och öppnar er för oss och för de vackra energier vi tillhandahåller. Just nu, som vi har nämnt tidigare, kommer juni månads stabiliserande energier in, solståndsenergierna har redan börjat påverka er på ett positivt sätt, och det kommer att komma mer.

Vi inbjuder er att acceptera era roller som markpersonal och som de ljusarbetare och gridarbetare som ni är. Vi inbjuder er också att acceptera vår hjälp genom att berätta att ni accepterar den. Säg det högt, och känn sedan efter energierna som är nya varje dag, för det finns så mycket kärlek och stöd för er alla, och ni ger oss en känsla av syfte när ni tar emot vår hjälp. Vi och alla andra varelser här i de högre världarna vill göra era liv och era roller enklare, så snälla luta er mot oss och låt oss veta vad ni behöver. Vi finns här för er och för hela det mänskliga kollektivet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...