Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 mars, 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 mars, 2018

”Hälsningar, vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläds åt att få ansluta till er alla.

Vi har finputsat det sista på en överföring av ljus och kärlek som kommer att sändas till er ifrån det Arkturiska Stjärnsystemet. Ljuset kommer att kodas och koderna kommer att innehålla nya andliga övningar som ni kommer att ta emot. Ni kommer att börja ta del av dessa andliga övningar utan att veta att ni har fått ta emot inspirationen ifrån oss.

Vi berättar inte det här för att få beröm. Vi berättar det här för att ni ska ha möjlighet att kunna identifiera vad ni gör för andlig övning och en som ni har utövat tidigare, en som ni nyttjade när ni var inkarnerade i vårt stjärnsystem. Andra som ni kommer att inspireras till att börja utöva kommer att vara nya.

När vi avläser mänsklighetens energi och planeten Jorden, kan vi se behovet av nya redskap. Vi kan se hur de andliga övningarna som ni har på Jorden börjar bli förlegade. Ni börjar tröttna på det gamla vanliga, och de har inte längre samma effekt på er längre som de en gång hade.

När ni packar upp dessa nya andliga övningar och de beprövade och sanna, kommer ni att bli ivriga igen över er andliga utveckling. Det kommer att kännas mindre som slit och smärta och mer som lek och en möjlighet att vara kreativ. Men självklart kan vad som helst bli en andlig övning och det är därför som vi inte bara säger åt er vad ni ska göra.

Vi vill att ni tar emot de koder som kommer att överföras in i era energifält och vi vill att ni blir kreativa i ert sätt att tolka dem. Men uppenbarligen finns det massor av vackra andliga övningar varav några som ni inte ens hört talas om. Så snälla fortsätt att delta i vad ni än gör idag som fungerar för er, men var också medvetna om vad som kommer.

Och notera det faktum att det ni gör med glädje kan alltid räknas som andliga övningar. När ni upplever glädje inspirerar ni andra och det ger ni inte er själva beröm för. Ni alla inspirerar varandra till att nå högre och högre höjder.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat vår kontakt med er.”

Översättare Veronica

 

Du gillar kanske också...