Arkturierna via Daniel Scranton, 1 juni, 2018

Arkturierna 180601

Att bindas samman och bli Gud ∞ 9:e dimensionens arkturiska råd

Var hälsade. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi har känslan av att mänskligheten är redo för de energier som är på väg mot er, och vi är förväntansfulla inför att få se exakt vad ni ska göra med de här energierna. Här har ni en kreativ möjlighet till en enorm förändring av er värld. Om ni kan tänka på er själva mera som en varelse i ett kollektiv än som en individ, då kan ni knyta an till varandra. Med er gemensamma skapande energi kan ni åstadkomma stora och omfattande förändringar på planeten jorden.

Ni kan använda energierna som kommer in som en del av sommarsolståndet för att hjälpa till att läka krigen och de krigsdrabbade länderna. Ni kan använda de energierna för att hjälpa till att läka de individer som är i störst behov av denna läkande energi. Ni kan använda den för att laga gränserna som så länge varit sönder mellan nationer och människor från olika religioner. Ni kan använda de här energierna för att ge mat till de hungriga och befria de som är fängslade.

Den förmåga till medkänsla ni alla har är häpnadsväckande, och om ni alla kan samlas kring ett gemensamt mål, en gemensam idé om vad ni vill skapa, då kan ni få den harmoniska värld av fred och välstånd ni alla vet att ni färdas mot. Men ni kan få den mycket snabbare. Ni kan få den innan någon stor händelse, och ni kan få den innan övergången i medvetande är fullbordad.

Nu är tiden inne att använda förmågorna ni har till att göra gott för hela mänskligheten. Det finns ingen anledning att fortsätta leva på en planet som är förgiftad av så många miljögifter. Om ni knyter an, också till växtligheten och djuren, kommer ni att få se er manifesterande och skapande kraft öka exponentiellt. Ha helt enkelt för avsikt att slå samman era kreativa tillgångar och arbeta med de energier som kommer in. Skapa tillsammans den värld, den planet, det hem ni alltid drömt om.

Vi är det arkturiska rådet och vi har uppskattat att ha kontakt med er.

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...