Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 oktober 2018

Per Staffan 29 oktober 2018

En Energivåg ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi undersöker möjligheten för mänskligheten att uppleva en underbar energivåg från Jordens kärna. Jorden är ett väsen, lika mycket som hon är en planet, och precis som vi letar efter möjligheter att ge er det som vi anser att ni behöver, så gör också er Jord det. Hon letar också alltid efter sätt att hjälpa till, och just nu finns det en hel del överväganden som sker inom Jordens medvetenhet.

Vi kan naturligtvis kommunicera med henne, och vi har gjort det. Vi har lagt våra förslag, och hon har tagit hänsyn till dem. Och så, i denna tid, är det mycket diskussion om en energivåg. Nu skulle denna energivåg vara något som inte alla skulle känna, men det skulle påverka varje enskild person på planeten och varenda varelse som bor i oceanerna och under planetens yta. Det skulle naturligtvis också påverka växterna och djuren.

Nu, när ni ansluter er till Moder Jord, inse att det finns mindre energivågor från hennes kärna hela tiden, och detta är en av de bästa anledningarna ni har för att jorda er. Ni har också stor nytta av jordning, vilket är handlingen att ligga ner på er planet.

Vi vet att hon kommer att göra rätt val för er alla. Vi vet att det inte finns någon annan varelse som är mer rustad att göra det valet. Hon älskar er ovillkorligt och utan tvekan, och varje gång en av er tänker på henne och tar hänsyn till hennes välbefinnande, är hon medveten om det.

Hon är mycket nöjd med hur många fler människor som vaknar till betydelsen av att ta hand om henne och att vara angelägna om hennes välbefinnande. Hon är på denna resa med dig, och på många sätt tar hon dig med sig. Så snälla, ta så mycket tid som möjligt under hela dagen för att ansluta till henne och visa din tacksamhet och uppskattning.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

Få en privat Session med Det Arkturiska Rådet (eller någon annan av de varelser jag kanaliserar) med 50% Rabatt. Lägg in Rabattkod LOVE vid Utcheckningen

https://danielscranton.com

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...