Sai Baba via Jahn Kassl, 25 mars 2018

Sai Baba via Jahn Kassl

25 mars 2018

JAG VET VEM JAG ÄR!

Reagera vare sig på lovord eller kritik! Bara säg: Jag vet vem jag är.

Jag är SAI BABA

På vägen mot upplysning förverkligas potentialer av sig självt. Er uppgift är att göra de nödvändiga avsättningarna. Det beskrivs bäst som att vara helt öppen och sanningsenlig, ”ärlig” som det vanligtvis kallas, mot er själva. För det är det viktigt att ni för bort dessa ämnen ur ert undermedvetna. Detta får er att börja upptäcka era underskott.

Vad sker inom er när ni tar emot lovord eller beundran, eller när ni får höra välvilliga ord? Hur bemöter ni smicker och smickrare? Vad händer inom er när ni kritiseras, baktalas, blir utskrattad eller hånas?

Vilken typ av ”känslomässig Tsunami” släpps loss inom er då? Har ni uppmärksammat detta tidigare?

Människor fungerar som speglar mot varandra, så er motpart speglar alltid er själva tillbaka till er. Dagens meddelande handlar om att bli oemottagliga och oåtkomliga för lovord och kritik!

”Jag vet vem jag är!” Det är svaret på dessa fenomen, och med det stjäl ni allas åskmuller. Ni måste veta hur och fullt ut ta in det. Det är inte tillräckligt att bara säga vad ni är, det är nödvändigt att ha haft denna djupa inre upplevelse. Bara då är ni oåtkomliga för alla kränkningar av denna typ. Ni behöver göra allt ni kan nu för att komma dit.

DE KÄNSLOMÄSSIGA KNAPPARNA

Så länge ni reagerar på uppmuntran eller avvisande med ett inre känslomässigt utbrott förblir ni era medmänskliga varelsers slavar.

Att förändra detta innebär att titta närmare på alla frågor rörande själv-värde. Dessa frågor måste föras upp i ljuset så att de kan släppas.

Vad är roten till er smärta, källan till er känsla av mindervärde? Varför blöder er själ när ni ignoreras av andra, och varför skuttar ert hjärta av glädje när ni blir uppmärksammad? Från ett ögonblick till nästa kan ert humör förändras för att ni tillåter andra att ha makt över er.

Från och med nu, låt inte någon trycka på era känslomässiga knappar!

Det är dags att se över detta så att ni blir immuna och inte längre mottagliga för vare sig lovsånger, beröm eller nedvärdering.

Den som vet vet, den uppfyllde är uppfylld – och ingen kan lägga till eller ta bort någonting.

Jag är med er varje dag. Jag vet vilka ni är.

Gör ni?

SAI SABA

 

You may also like...