Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 juli, 2023

 

Awakening the Sleeping Ones ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi arbetar så nära med er sol för att åstadkomma en annan typ av energi och ljustransmission som kommer att kunna upptäckas av de av er som är vakna och uppmärksammar vad ni kan känna. Du kan redan känna så mycket som kommer från din sol, din jord, dina hav och hela Moder Natur. Du kan känna så mycket som kommer från stjärnorna, från stjärnljus och till och med från månsken, om du är inställd, om du är uppmärksam.

Det vi arbetar med med din sol kommer att påverka alla, oavsett hur känsliga de är, och oavsett om de uppmärksammar de olika sätt som energierna och ljuset träffar dig från olika himlakroppar. Det första och viktigaste att göra för att dra mest nytta av allt detta är att du jordar dig i din fysiska kropp. Därefter vill du se till att du känner dig jordad i Moder Jord, och för det tredje vill du öppna upp för energierna som kommer in från dessa mycket verkliga, mycket detekterbara, mycket fysiska varelser och kroppar.

Ljuset som du tar emot är en aspekt av den fysiska verkligheten som verkligen är andlig. Allt kan vara andligt, om du tar den inställningen till det, men något som i grunden är andligt till sin natur, något som representerar Källan och Kärleken till Källan så väl, kan ges extra uppmärksamhet av er som är vakna, och det kan påverkar även de som fortfarande sover. Vi, tillsammans med din sol, hoppas kunna väcka fler som sover med ljus, vilket är det bästa att väckas av. Människor måste naturligtvis låta sig träffas av det ljuset, och det är bättre om de släpper in ljuset direkt, snarare än genom ett fönster, men även ljus som träffar dig genom ett fönster har ändå viss effekt på dig.

Vi vill att du ska känna efter skillnaderna som du kan upptäcka vid den tidpunkt då du är medveten om solljuset som träffar dig, och vid den punkt då du är medveten om att stjärnljus och månsken träffar dig. Vakna upp till sanningen att du alltid får hjälp, och att hjälpen finns runt omkring dig. Du behöver inte leta efter det, och du behöver inte be om det. Hjälpen är dock mer effektfull när du medvetet och medvetet släpper in den. Och så, det är vad vi uppmuntrar er att göra vid denna tid, med vetskapen om att många av er redan gör det, men att några av er helt enkelt behöver påminnelsen då och då om hur mycket kraftfull energi det kommer in från överallt .

Det här är en tid att sola och ta emot det som alltid finns där för dig, alltid försöka hjälpa, och hjälpen blir bara förstärkt vid den här tiden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *