Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 april 2022

 

Varför E.T.s inte sveper ner för att rädda er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har lyssnat på era förfrågningar om assistans under ganska lång tid, och vi vet att ni många gånger skulle vilja motta ett mirakel oavsett vad era nuvarande omständigheter är. Och vi kan förstå varför ni skulle begära ett mirakel, eller två, eller tre, eftersom vi ser hur svårt livet är för er där på planeten Jorden. Vi föredrar att stötta er, att puffa till er, att älska er och att ge er alla uppgraderingar, aktiveringar och nedladdningar som ni behöver så att ni kan ta er ur vilka svåra omständigheter ni än befinner er i.

Vi vill stärka er. Vi vill att ni ska känna er starka och självständiga. Vi vill att ni ska tro på er själva lika mycket som vi tror på er, och det är därför vi inte slår till med ett mirakel, och det är också därför de andra utomjordiska hjälparna som ni har inte slår till och tar hand om alla problem som ni har där på Jorden.

Det kommer att vara mycket mer tillfredsställande för er alla att visa att ni faktiskt har förmågan att skapa vilken verklighet ni vill uppleva. Och det kommer att kännas ännu bättre när ni inser att ni faktiskt skapar er verklighet genom de högfrekventa vibrationerna som ni kommer åt inom er själva. Det är kraftfullt, och det är stärkande, och det är så vi vet att ni drar mest nytta av det.

Vi kommer att fortsätta att ge er de nödvändiga verktygen genom våra energi överföringar och lärorna vi levererar, men vi vill att ni ska bli starkare så att ni kan stå på egna ben när ni går in i den femte dimensionen och får tillgång till alla era krafter, alla era gåvor, alla era förmågor. Om ni inte först har skärpt er förmåga att framkalla en vibration efter behag, då kommer den femte dimensionen att bli lika rörig som den tredje har varit, lika rörig som den fjärde.

Återigen, om ni vill ha vår hjälp med att höja er vibration eller hitta rätt frekvens, då hjälper vi er på alla sätt vi kan. Men vi vill att ni ska veta att ni är där mitt ibland alla de utmaningar ni står inför där på jorden eftersom ni ville möta de utmaningarna. Ni ville visa er själva att ni var kapabla att resa er upp, att få tillgång till det ni behöver i varje ögonblick och att fullborda medvetandeskiftet med viss hjälp från varelser och kollektiv som vi själva. Men till slut inkarnerade ni där för att visa er själva att ni kunde göra det.

Livet på jorden är inte ett fängelse. Det är inte ett straff, och det är inte en fälla. Det är nu och det har alltid varit ett val och ett val gjort av de själar som visste att de var kraftfulla nog att hantera alla utmaningar på planeten Jorden. Ni visste att ni kunde få en glädjefylld och vacker uppstigningsupplevelse, och vi litar på er. Vi tror tillräckligt på er för att vara era supportrar men inte för att göra allt det tunga arbetet för er. Kom ihåg att nästa gång ni står inför en annan av livets utmaningar. Kom ihåg att ni visste att ni klarade uppgiften och att vi har en enorm tro på er också.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...