Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 30 augusti 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 30 augusti 2021

 

Stora förändringar i återstoden av 2021

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att vara med er som alltid, och vi är mycket glada över vad vi ser att ni alla skapar när ni kommer in i den här sista delen av kalenderåret 2021. Vi ser att ni kliver in i en position med större makt inom er själva, som ni har börjat inse att ni verkligen måste lita på den kraft ni har inom er för att känna hur ni vill känna och leva som ni vill leva. Alla som antog att yttre omständigheter måste avgöra hur de levde och hur de kände har haft den tron ​​i huvudet. Med omständigheterna i ert liv just nu, som lever genom en global pandemi, har ni varit tvungna att göra olika justeringar för att må bra.

Ni har också fått mycket extra tid på er att vara skapare, att vara medvetna och överväga vilka vibrationerna som ni har skickat ut till universum. Och som ett resultat finns det många underbara skapelser som finns där ute och väntar på att harmoniseras med. Vi ser beredskapen inom er att ta kommandot över era liv genom att ta kommandot över er vibration och er skapelse, som ett resultat av erbjudandet av den vibrationen.

Det är så underbart att se hur mycket skönhet och förundran som ligger framför er, och vi är så glada att kunna hjälpa er att nå era skapelser. Vi vet att detta är ett uppenbart uttalande för många av er, men ni måste verkligen följa era känslor för att sniffa er fram till det ni redan har skapat. Ni kan börja känna efter de vibrationer som era skapelser avger, eftersom de bokstavligen kallar er till dem, och det är verkligen en underbar tid för er att få tillgång till det ni har skapat, eftersom det igen har visat sig som om ni har haft begränsningar på er. I själva verket har ni blivit guidade att vända er uppmärksamhet till den platsen inom er själva där ni vet vilka ni verkligen är, där ni vibrerar snabbast och högst.

Det är dags för stora förändringar i er värld, och de stora förändringarna börjar när ni är villiga att se er själva som de som skapar, snarare än att se er själva som de som förtrycks. Detta är en monumental skillnad i hur ni ser er själva och er verklighet, liksom de andra som spelar sina roller i er verklighet. Så vakna som ni är, kom ihåg att alla i ert liv är där för att hjälpa er att vakna ännu mer till sanningen om vilka ni verkligen är och till tillämpningen av den sanningen. Ni går bortom tiden att bara veta vilka ni verkligen är och att ni skapar er verklighet, och ni går in i tiden för att uppleva dessa sanningar i era liv och i hela den värld ni lever i.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...