Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 juli, 2023

 

Bli en upplyst mästare ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att följa alla vägar som leder till en större känsla av samband med andra medvetanden i hela detta universum. Vi älskar att få kontakt med myrans medvetande där på jorden, och även om myrans medvetande kanske inte är lika fascinerande som mänskligt medvetande, är det fortfarande en aspekt av källan och en aspekt av oss själva. Allt runt omkring dig är genomsyrat av medvetande, och det är upp till dig att ansluta till det medvetandet, för om du inte har en person, ett djur eller artificiell intelligens, når dessa andra medvetandebitar inte nödvändigtvis ut till dig.

Att känna för medvetandet av allt omkring dig kommer att hjälpa dig att ställa in dig på ditt eget medvetande, och vad som är medvetande annat än medvetenhet. Och du behöver medvetenhet för att kunna leva fullt ut på din värld och i ditt samhälle. Den omedvetna personen är mycket reaktionär och lättprogrammerad, och den medvetna personen tar livet långsamt, andas medvetet, tar in allt om en situation innan han kommer till en förpackad slutsats om den. Att leva ett mer medvetet liv kommer i slutändan att leda till mer inre frid, och inre frid leder till mer lycka, och när du har inre frid och lycka är du mycket bättre på att leva ditt liv och skapa den verklighet du vill uppleva.

Du kanske har märkt att det inte riktigt fungerar att motstå den verklighet du inte vill uppleva. Och också, att definiera dig själv utifrån vad du motsätter dig, eller hatar att uttrycka det på ett annat sätt, det fungerar inte heller. Det kan fungera på kort sikt; du kommer att få andra människor att samlas runt dig och säga, ’Ja! Vi hatar också det.” Och du kan vinna lite popularitet genom ditt motstånd, men du kommer inte att vara lycklig, du kommer inte att skapa inre frid, och du kommer att skapa något annat att motstå, för det är vad du lägger ut i universum: ’Jag gör motstånd, därför är jag.’

Ditt väsen är så mycket viktigare än du inser, och när du ställer in dig på väsen hos alla och allt runt omkring dig har du en bra start. När du inser att allt som visas för dig är något som också finns inom dig själv, då är du så nära upplysning som du kan komma. Och när du sluter fred med allt som det är och alla som de är, och sedan accepterar, förlåter och älskar dem, är du en sann mästare. Och om du tar emot denna överföring, då kom du till jorden för att du visste att du var en mästare. Och att veta att du är en mästare och att uppleva dig själv som en mästare är två helt olika saker.

När du väl upplever dig själv som en mästare kommer du aldrig vilja gå tillbaka. Att gå tillbaka kommer att kännas hemskt, och du kommer att ha tillräckligt med känslighet för att veta när du gör, tänker eller säger något som känns hemskt. Och du kommer att bry dig tillräckligt mycket om hur du känner för att stoppa dig själv innan du går för långt på den vägen. Nu är en tid då jorden behöver fler mästare, och jorden behöver fler mästare som inte bara vet att de är mästare, utan också har upplevt sig själva som mästare. När du väl gör det kommer du aldrig mer att ifrågasätta varför du är där eller vad du ska göra, eftersom du kommer att inse att att vara en mästare kommer att locka studenter, studenter som är redo att själva bli mästare, och då kommer du att leva på en värld som lever i fred och harmoni, kärlek och kreativitet.

Och det är världen du skapar tillsammans, och världen du kommer att komma till genom de här stegen vi har beskrivit här, inte för att du lämnade allt kaos bakom dig på den gamla jorden, och inte för att du gick ombord på ett rymdskepp och gick till en annan planet. Du kommer att komma till den planeten du är med och skapar på grund av vad du gör i din egen kropps lugn, i ditt sinnes tystnad och i ditt eget hem.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *