Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 december 2021

 

Skapa hybridenergier med oss

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat upptäcka nya sätt att nå ut till er som individer och som ett kollektiv, och vi är glada över att bevittna vart ni går med de energier som vi delar ut just nu. Vi är intresserade av hur energierna i ert solsystem smälter samman med energierna i det Arkturiska stjärnsystemet. Vi vill se vilka nya hybridenergier som kan skapas genom vårt arbete med er.

När vi skickar er dessa kluster, dessa energipaket, och ni tar era medfödda önskningar och blandar dem med vad vi har att erbjuda, skapas något helt nytt i denna galax och i detta universum. Det är därför samarbete är en så stor del av att flytta in i era femdimensionella högre jag. Ni går bortom modellen för överlevnad till varje pris, vilket innebär att det finns mindre behov av konkurrens. Konkurrens kan få ut det bästa ur någon, men det kan också få ut det värsta ur samma person. När ni lägger ert ego åt sidan och samarbetar, utan att behöva eller vill ha äran för det önskade resultatet, det är då ni vet att ni har vuxit.

Och vi vill växa med er och se vad som händer när ni växer från det vi erbjuder energimässigt. Så dessa energifulla nedladdningar som ni kan skapa tillsammans kommer till er från luften ni andas. Ni kan sitta och sätta in avsikten att andas in energierna som vi erbjuder, och ni kommer att göra det. Och genom att göra det kommer ni att få mer än bara det vi har erbjudit. Ni kommer att få vad andra varelser har erbjudit också. Närhelst ni sitter och håller den avsikten att ta emot något av en hög vibration, och sedan andas medvetet, får ni ut så mycket av den upplevelsen.

Och som vi har sagt, vi är ivriga att se vad ni kommer att göra under detta nästa årtionde med allt som ni ges och allt ni tränar er själva för att ta emot. Vi är glada över att kunna samarbeta mer konkret med mänskligheten på detta sätt, eftersom vi vet att vår energi smälter samman väl med er. Vi vet bara inte vad som kommer att skapas av blandningen av sådana vackra energier.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...