Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 mars, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sänder er vågor och vågor av uppskattning för vad ni har varit villiga att göra där på jorden. Ni har kunnat uthärda så mycket i namn av medvetandets expansions, för det är vad det här handlar om. Det är därför vi alla lämnade Källenergidimensionen och kom, med kraften av vår egen fria vilja, till denna galax för att skapa dessa unika upplevelser. Vi bestämde oss alla för att vara en del av denna galaktiska upplevelse eftersom vi visste att vi genom att göra det skulle bryta ny mark, komma åt aspekter av Source som aldrig hade nåtts tidigare, och vi visste att vi inte kunde misslyckas.

Anledningen till att ni alla inte kan misslyckas är att ni är oändliga och eviga varelser; därför finns det verkligen inget att oroa sig för. Du lyckas absolut, även när du misslyckas. Har du aldrig misslyckats med något och sedan senare insett vikten av det misslyckandet i ditt liv? Har du inte kunnat se hur betydelsefullt det ögonblicket var och vad du skapade som ett resultat? Misslyckande är bara en bedömning som du lägger på något som i slutändan bara är en katalysator. Det är en språngbräda.

Mänskligheten kan inte misslyckas, och du kommer inte att misslyckas. Du kommer att fortsätta växa och expandera, och du kommer att fortsätta att överträffa förväntningarna, för det är vad du gör. Vi ser dig göra det hela dagen, varje dag, och vi är ständigt imponerade av hur du växer trots ett samhälle som inte nödvändigtvis ger tillväxtupplevelser. Det finns tillfällen då ni måste vara allt för er själva där på jorden, och när ni gör det, när ni är det, bör ni se hur era energifält expanderar. Det händer omedelbart.

Det är omedelbar manifestation. Det får inte något fysiskt, glänsande föremål i det ögonblick du bestämmer dig för att du vill ha det. Det är upplevelsen av din egen expansion som, om du kunde känna det, om du verkligen kunde veta det, så skulle du hålla med oss om att expansionen av medvetande är vad detta handlar om. Och du skulle inse att det glänsande föremålet bara lades dit av dig för att få dig att ha något som var tillräckligt intressant och spännande för att hålla dig medvetet expanderande och växande där på planeten Jorden. Ta den omedelbara manifestationen att expansionen av ditt medvetande är, och du kommer alltid att vara i flödet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *