Matthew Ward via Suzy Ward, 1 december 2022

 

Matthew Ward via Suzy Ward, 1 december 2022

 

1 december 2022

GUD: ett spelförändrande år; gropiga fläckar framöver; övertygelser; vem jag är, vad jag gör; skillnader mellan Skaparen och mig; universella lagar

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, det här är Matthew. Det är vårt privilegium och vår ära att välkomna Gud.

GUD: Tack, Matthew, och hej, mina älskade barn! Era traditionella religiösa högtider, festligheter, härlig musik, ljusa dekorationer, upplysta träd, gåvor och att dela med de behövande i min flock har höjt vibrationerna till stora nya höjder. När ni hör eller sjunger ”Joy to the world” och ”peace on Earth, good will to men”, låt dessa ord ringa i era hjärtan. Låt den här årstidens hjärtevärmande tider med familj och vänner hålla humöret på topp när ni går in i ett nytt år.

När jag pratade med er i början av detta år sa jag att det skulle bli en spelförändrare, och det blev det verkligen – den långa eran av mörk kontroll har brutits! Medborgare som protesterar mot deras regeringars politik, omvälvningar i de nationella ekonomierna, Rysslands kritiska uppdrag i Ukraina och allt som händer utanför allmänhetens åsyn kommer i gudomlig ordning för att befria Jorden från allt mörker.

Även om detta är en av de viktigaste utvecklingarna i hela vårt universum, betyder det inte att saker och ting kommer att bli lycksaliga på ett ögonblick. Det kommer att uppstå förvirring och tumult som ni kan tänka positivt på, som att rensa bort skräp som lämnats av en orkan så att saker och ting kan komma i god ordning igen. Hela tiden har ni, djärva och orädda, klarat av gropiga fläckar, mina kära, och nu har ni hjälp av vibrationer som ert ljus har hjälpt till att lyfta till nya höjder. När jag tittar in på min Jordfamilj från en plats i kontinuumet ser jag en förtrupp av triumferande fackelbärare som leder en skara människor vars ögon glittrar av spänning och lycka.

Gaia och jag skulle älska om alla skulle välkomna kommande avslöjanden i den andan, men vi vet att vissa som är fast förankrade i vetenskapliga principer, religiösa dogmer eller institutionella normer kanske inte gör det. Och det är okej, till exempel, om de inte kan tro att delar av heliga böcker skrevs av självbetjänande individer så att de kunde kontrollera alla andra. Det är okej om de inte kan tro att det som har lärts ut om vetenskap och historia mestadels är fel eller att ”konspirationsteori” är vad sanningsenlig information kallas när den kommer fram. Och om de inte kan tro att regeringar ljugit om vaccinationer som skyddar deras hälsa och håller sina kontakter med mina barn i andra civilisationer hemliga, så är det också okej.

Om familj och vänner är bland dessa människor, lyssna på dem med kärleksfull uppmärksamhet, men försök inte ändra deras uppfattning – det är inte ditt ansvar eller din rättighet. Alla själar i vårt universum har rätt att lära sig i en takt som är bekväm för dem, och de har hela evigheten på sig att göra det.

En del av er vet inte vem jag verkligen är och vad jag gör, så jag ska berätta för er, men först ska jag berätta vem jag inte är. Jag är inte den högsta varelsen i kosmos, Källan, Totaliteten, JAG-ÄR-Enheten av Alla. Det är Skaparen. Jag är en själ som skapats tillsammans av ärkeänglarna till vilka Skaparen gav den fria viljans gåva och dess partner, manifestation – det är att använda Skaparens energi för att sätta ens egna idéer i form eller rörelse. Ärkeänglarna skapade gudar – jag är en – och gudinnor, och gav var och en av oss valet att ta en påtaglig form eller förbli ren energi. Jag valde det senare.

Skaparen valde mig att vara den högsta varelsen i detta universum – det vill säga att designa och samskapa allt här, och sedan, som övervakare av verksamheten, hålla allt igång fint – och valde ut andra gudar eller gudinnor att fylla samma roll i de andra sex universumen. Inom våra respektive domäner har var och en av oss proportionellt Skaparens kraft.

Emellertid, Den – som ett pronomen för Skaparen, vilken står för högsta vördnad och respekt – lade till denna regel: Vi får Aldrig störa den fria viljans val för någon själ i våra universum. Oavsett hur avskyvärda mot andra eller farliga för oss själva de valda handlingarna kan vara och hur gärna vi vill gå in, kan vi det inte. Det var därför Jorden i vårt universum blev så känd som ett fantastiskt skolhus med en evig karmisk karusell. Gaia är väldigt trött på att tillhandahålla den tjänsten och hon är upprymd över att det inte alls kommer att vara betungande när hon når sin uppstigningsdestination i vad ni kallar 5D. Egentligen är områden i rymden inte numrerade – plan med olika energi flödar bara i samklang med rådande vibrationer.

Nu kan Skaparen göra ett undantag från Dess gåva av fri vilja, och några decennier tillbaka i er tidsuppfattning, gjorde Den detta: Ingen själ får spränga ett kärnvapen i rymden. Anledningen är att fria andar – själar så avancerade andligt och medvetet att de inte behöver en kropp – och själar som reser astralt har krossats av kärnkraftsexplosioner. Det här handlar inte om kroppar, som varar bara en livstid – det handlar om själar, och de lever för evigt.

Varje själ är en del av Skaparen och detta mitt universum, och alla värderas lika och älskas villkorslöst. Varje fragment av en splittrad själ är livsviktigt, och att söka efter var och en och sedan återintroducera de som hittas för varandra i rätt ordning av livstider tills hela själen har blivit perfekt rekonstruerad kan ta tusentals av era år. Det pågående sökandet efter fragment kommer att fortsätta tills varje själ återigen är hel och frisk – så viktig är varje själ!

I enlighet med Skaparens undantag bad jag alla civilisationer i vårt universum med teknik för att förhindra detonation av kärnstridsspetsar att göra det. Av mest intresse för er har besättningar i er himmel eller mina utomjordiska barn som bor mitt ibland er gjort detta ”ett dussintal” gånger. Jag vet att det pratas om ett kärnvapenkrig – jag försäkrar er att det inte kommer att bli ett krig – och ett enstaka hot om att skicka upp en missil. Det är inte troligt, men om det skulle hanteras skulle stridsspetsen göras lika ofarlig som alla dess föregångare.

Låt mig tänka ett ögonblick, Suzy. … Okej tack. Jag vet vad jag vill prata om härnäst. Det går bra att kalla mig vilket namn ni vill – jag svarar på alla. Mitt riktiga namn är en kombination av toner och pastellfärger, så det går inte att uttala, och jag är en gud, så han, honom och hans är korrekta pronomen och Fader är också passande. Men som de andra universella VD:arna är jag androgyn, i balans mellan feminina och maskulina energier. Gaia, själen som valde att förkroppsligas som planeten och har feminin energi, kan med rätta kallas Moder Jord och min dotter.

Med den oumbärliga hjälpen av Sol – själen ni kallar solen och vars energi övervägande är maskulin – använde Gaia och jag Skaparens outtömliga kärleksljusenergi för att samskapa en planet, glödande av naturlig skönhet och spektakulära livsformer i hela djur- och växtriket. När vi var klara var hela planeten vi kallade Terra ett paradis – Edens bibliska trädgård. Människor, djur och växter kände till sin koppling till varandra och till oss, deras medskapare. Alla levde fridfullt och lyckligt tillsammans och kommunicerade hörbart och telepatiskt. Tyvärr började saker och ting gå neråt, men Gaia och jag fortsatte att älska och vårda civilisation efter civilisation efter civilisation.

Jag är en sammanslagning av varje person och alla jordens andra livsformer – djur och växter är också själar – så allestädesnärvaro är tillämplig på mig som vår Helhet, men allvetande, allmakt och perfektion är det inte. De gäller bara Skaparen, som är ren kärlek och uttrycker den som ljusenergi och kosmiskt medvetande.

Mina kära barn, mycket som ni lärt er om mig har hittats på, och en del av det är inte ens vettigt, eller hur? Hur kan jag vara en kärleksfull Gud och även en vred hämndens Gud? Varje själ i min flock är en del av mig – varför skulle jag skicka någon av mina delar till en plats som religioner kallar helvetet? Varför skulle jag säga till några av mina barn att döda andra eftersom deras religiösa övertygelse skiljer sig åt? Varför skulle jag tro att av alla mina barn har bara ett någonsin varit värdigt att kallas min ”son”? Ingen av de sakerna som tillskrivs mig är sant!

Jag kom ifrån ämnet, men jag ville ställa åtminstone så mycket rätt.

Tänk nu på det här: För att jag ska vara på nivå med Skaparen måste jag vara perfekt. På själsnivå är vi alla oskiljaktiga, så om ens ett av mina barn – och ni har inte en siffra som är tillräckligt stor för att jag ska kunna berätta hur många jag har – har en svaghet, kan jag inte vara perfekt. Om vi ska ha perfektion i vårt universum måste en del av min avlägsna flock fatta klokare och snällare beslut. Det är inte att vara dömande, det är ett faktum.

Skaparen och jag skiljer oss åt på ett annat sätt. Som Källa till allt som existerar är Skaparen medveten om vad själar gör i hela kosmos men är inte personligen involverad i deras liv. Jag vet bara vad själar i vårt universum gör och jag är personligen involverad i allas liv. Jag svarar också på allas böner. Ni kanske inte får som ni vill, mina kära barn, men ni får alltid det ni behöver för att hålla er på rätt spår med det ni valt i era själskontrakt. Och om ni ber för andra, har deras kontrakt företräde framför vad ni vill ha för dem.

Förutom att följa Skaparens fria vilja, fick jag inga begränsningar eller instruktioner, så jag satte upp detta universum på en tjänst-till-andra-basis. De flesta i min flock klarar sig bra med det här hjälpa-varandra-arrangemanget, men vissa beter sig som om vi är en självbetjänande organisation.

Därefter stiftade jag lagarna som styr allt liv här, där vetenskap och ande är ett och samma, Skaparens kärleks-ljus-väsen. Det finns ingen bedömning, partiskhet, uppskattade beräkningar eller avvikelser i någon av lagarna. Grunden för livet för alla arter och all handling är exaktheten i frekvenser och vibrationer.

De mest grundläggande lagarna gäller elektroner, fotoner, magnetism, gravitation, massa, rörelse och bevarande. En del av dem spelar in i bildandet av stora sfärer, där olika typer av lager, vissa med grottor och sjöar i ihåliga områden, byggs upp runt ett kraftfullt centralt utrymme som attraherar fasta partiklar. Människor som har utvecklat teknologi i en omfattning som skulle förvåna er, bor i ihåliga områden på planeter där ytan blev ogästvänlig eller de valde isolering som en fristad. Era närmaste grannar är flera högt utvecklade civilisationer som bor i städer som sträcker sig från blygsamma till fantastiska i Jordens inre.

En lag håller alla himlakroppar i ordnad rörelse så att de inte kolliderar och en annan ger förutsättningar för allt liv på eller inom planeterna att blomstra. Ja, jag vet att kollisioner inträffar och civilisationer har förintats, men det beror inte på brister i lagarna, det är åtgärder som initieras av avvikande flockmedlemmar som jag inte får blanda mig i. I all rättvisa mot Skaparen avsåg den att dess gåva av fri vilja skulle användas klokt och välvilligt, och det var tills Lucifer förirrade sig. Det lade energetiskt scenen för alla typer av förödelse i vårt universum – vad vissa kallar Satan är energistreamers riktade på destruktiva sätt.

Sedan finns det lagar om aktivitet och reaktivitet hos element i luft, vatten och mark; värme; flytande, ång- och fasta tillstånd. Att ingen civilisation får ägna sig åt någon annan civilisations angelägenheter om det inte efterfrågas är en lag – ”goda” själar hedrar det, ”inte-goda” gör det inte. Många lagar gäller den stora variationen av genetiska material och kroppars sammansättning och funktion. Till exempel utvecklas föreningen av en spermie och ett ägg till ett spädbarn av samma art och ett ekollon växer till en mäktig ek.

Lagen som gäller kommunikation, som inkluderar telepati, ger varje själ en unik frekvens och alla är kända av mina sändebud – skyddsänglar, andra i änglariket och otaliga andeguider – som svarar efter varje själs behov. Det är de unika frekvenserna som uppmärksammar mina barn i andevärldar på den nära förestående ankomsten av nära och kära så att de kan samlas för att hälsa dem.

Till lagar som påverkar mina barn mer intimt eftersom individuella val är inblandade, lade jag till vägledning på själsnivå – samvete, intuition, instinkt, inspiration och strävan. En lag där dessa är särskilt användbara är synkronicitet – det vill säga händelser eller omständigheter dyker upp i linje med målen i era själskontrakt och avtal före födseln, som att en dörr stängs och en annan öppnas, så att säga. Lagen om inkludering hänvisar till kunskap på själsnivå, där alla sanningar är kända, och det ni kallar karma är lagen om orsak och verkan. Det är inte en belöning eller ett straff, det är möjligheten att uppnå en balanserad livserfarenhet så att ni kan fortsätta utvecklas.

Den mest kända av mina lagar är den om attraktion. Energin från dina fokuserade tankar och känslor skjuter ut i det kollektiva medvetandet och för tillbaka det som närmast matchar ditt fokus. En annan del av den lagen är inte välkänd: De kollektiva tankarna och känslorna hos alla på planeten avgör vad som händer i er värld. Avsiktslagen ger en avsikt sin egen energi, skild från handlingens energi, och lagen om gudomlig nåd som förhindrar oavsiktliga katastrofer stärker också kämpande själar som ber om den hjälpen.

Och det finns lagen som vissa religioner tolkar som det som kommer efter döden – först Domedagen, sedan beslutet: himmel eller helvete för evigt. Den faktiska lagen är enkel och omedelbar. När den fysiska kroppen dör, går personens eteriska kropp och psyke automatiskt till den del av en andevärld där energin är densamma som deras livsenergi som registreras ögonblick för ögonblick i de akashiska uppteckningarna. Livstider i anden inkluderar tillväxtmöjligheter och förberedelser för nästa fysiska liv.

Det här är inte en lag, men det kanske borde vara det för min jordfamilj – andas djupt och rytmiskt. Det lättar på spänningar och håller din energi flytande smidigt så att den inte täpps till och orsakar smärta eller sjukdom. Det röjer också vägen för information på själsnivå att lättare nå ditt medvetande.

Förutom att jag vill att ni alltid ska andas korrekt, hur känner jag att mina jag har det på Jorden? Jag är extatisk över de flesta, som är omtänksamma, ärliga, snälla, uppskattande och generösa. Men ärligt talat, det där ihärdiga gänget jag kallar disserverande medlemmar av min flock och ni kallar mörka är plågsamma. De kommer dock inte att finnas kvar mycket längre, eftersom ljuskrafterna, eller White Hats som ni säger, snabbt tar bort deras mörka hålor.

Att befria en värld från långa, långa, långa tidsåldrar av mörk kontroll och förvandla den till en värld vars grund är kärlek är ett enormt åtagande med kulturella, filosofiska, ekonomiska, miljömässiga och styrande överväganden. Mycket ljus behövs för att sprida vision, visdom, god vilja och ömsesidig respekt över hela världen – kära ni, fortsätt att stråla ut ert ljus höga vibbar!

Jag kommer att upprepa något annat jag sa i januari förra året eftersom det också är viktigt: Jag har alltid velat att min jordfamilj ska leva med glädje, samarbeta tillsammans och i mångfald för att berika sina liv. Jag vill att min mänsklighet ska älska och respektera varandra och naturen – allt är delar av mig också – för att bevara planetens skönhet och blomstra i dess överflöd.

Det är den typen av tillfredsställande liv jag vill ha för alla er frivilliga! Ja, ni är där på ett uppdrag och ni gör ett fantastiskt jobb med att inspirera familjen på Jorden att vakna upp och manifestera planetens guldålder. Tacksamheten Gaia och jag känner för er är gränslös!

Men, mina älskade barn, jag vill att era liv ska vara mer än ert uppdrag – lek, skratta, sjung, dansa, var glada, krama ett träd och älska varandra!

Suzy, tack för att du tog emot mitt meddelande och tack, Matthew, för att jag fick vara budbäraren idag. Jag önskar att alla mina barn på Jorden kunde höra mig när jag pratar med dem personligen, och det gör jag ofta. Någon gång kommer de att göra det

MATTHEW: Vi tackar dig, Gud! Vi strävar efter att vara upplysande och uppmuntrande, men ord från dig har mycket större inverkan än våra.

Nu, kära bröder och systrar, upprepar vi Guds ord – lek, skratta, sjung, dansa, var glada, krama ett träd och älska varandra!

Ljusvarelser i hela detta universum hejar på dig hela tiden på din jordresa framåt och stödjer dig med kraften av villkorslös kärlek.

_______________________

KÄRLEK och FRID

Suzanne Ward

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...