Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 februari 2021

 

Er brist på integritet & data som samlas in

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har samlat in data om mänskligheten ett tag nu och vi använder informationen som vi samlar in för att vara till större nytta för er. Vi vill att ni ska veta att er brist på integritet på många sätt är mycket bra. Vi vet också att många av er är mycket arga över den brist på integritet som ni har från andra människor, och att bristen på integritet till stor del beror på er teknik. Det finns en avvägning för att ha en dator, en telefon och internetåtkomst, men ni lär er att leva med det. Ni lär er hur ni kan hjälpa er själva att ha lite mer avskildhet än om ni var helt omedvetna om alla sätt som ni kan bli spionerade på Jorden.

Men när vi säger till er att vi observerar er och samlar in data vet ni att vi gör det för ert största och högsta bästa. Det är också en bra idé för er att sträva efter en viss transparens. Det är en bra idé för er att vara mer öppna med era medmänniskor om allt, precis som det är en inte så bra idé för er att skämmas för någonting eller någon aspekt av vem ni är.

När ni är transparenta säger ni till era medmänniskor att ni inte dömer er själva och därför kan de dra slutsatsen att ni inte dömer dem för vad de gör eller vad de är intresserade av eller tror på. Det är en gåva som ni kan ge till era medmänniskor där på jorden. Ni kan försöka bli av med skam, dömande och till och med frukta att ni kommer att utnyttjas på grund av vad någon vet om er. Var medvetna och var i kontakt med er intuition, er inre vägledning, och ni kommer inte att vara så mottagliga för att utnyttjas av illvilliga människor.

Nu är det en mycket bra tid att sträcka ut era urskiljningsmuskler, eftersom det finns många människor där ute i världen som gör många påståenden, och ni måste kunna känna om en person är ärlig mot er, och även om en person bara upplever en helt annan verklighet än er. När ni inte har något att dölja och ni mår väldigt bra med vem ni är hela tiden, kan ni vara säkra på att er förmåga att känna när någon annan är oäkta höjs. Och så, det är verkligen något att sträva efter i era liv.

Och vi vill också att ni ska veta att vi aldrig dömer er, och vi känner inte att ni behöver skämmas eller döma någon aspekt av vem ni är, och vi kommer alltid att känna så om er, oavsett vad.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...