Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 februari, 2023

 

Arcturian Tricks & Spiritual Practices ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har sett en sådan enorm tillväxt hos de av er där på jorden som är villiga att ta bara lite av er tid under er dag för att engagera er i någon form av andlig praktik. Vi pratar om yoga, meditation, medveten andning och en mängd andra andliga metoder som du har där på jorden för att hålla dig i linje och i harmoni med dina kroppar och dina känslor.

En av våra andliga favoritövningar när vi var i fysisk form i det arkturiska stjärnsystemet, var att räkna våra välsignelser. Vi skulle känna och uttrycka äkta, uppriktig tacksamhet, uppskattning, tacksamhet, för allt vi kunde, och det är en vacker känsla att ha inom dig när du kan se dig omkring och leta efter något som är rätt i ditt liv eller något som är rätt i världen. Du höjer automatiskt din vibration, och gissa vad? När du höjer din vibration är du mer öppen för att ta emot mer av det du kommer att uppskatta.

Det tar lite ansträngning att göra detta eftersom du ofta strävar efter något som du inte har, något som antingen är utom räckhåll eller känns väldigt långt ifrån där du är just nu. Och så, vi inbjuder dig att använda detta Arcturian-trick – uppskatta det faktum att det du önskar men inte har ens existerar i första hand. Det faktum att något eller någon eller någon erfarenhet existerar borde ge dig glädje om det är något du önskar. Om det inte fanns så kanske du verkligen har något att ta tag i.

Men allt finns, och allt är en del av dig, och det är det andra tricket du kan använda när som helst. Kom ihåg att om det finns där ute i den fysiska sfären, där du kan uppleva det fysiskt, så finns det också inom dig. Och det bästa du kan göra för dig själv som en andlig övning skulle vara att känna runt i din egen kropp, eftersom din egen kropp har så mycket att visa dig och ge dig.

Det är därför vi ofta kommer att betona vikten av att vara förankrad i din kropp. Var jordad i din kropp så att du kan känna vad du känner och så att du kan känna efter vad du vill uppleva i den fysiska sfären. Vi garanterar dig att om du rotar runt där tillräckligt länge, kommer du att hitta det, och du kommer att känna dig mer hel och komplett precis som du är. Kom ihåg att inkludera er själva i det ni uppskattar, det ni visar tacksamhet för, för ni är oändliga och eviga, och ni innehåller allt inom er. Därför måste du logiskt sett vara värd att uppskatta.

Att vara tacksam för din existens ger dig också mer existens; det får dig att expandera, att bli mer av den du verkligen är som Källenergivarelser. Och det är en känsla som vi tror att alla behöver sträva efter lite mer. Det är det viktigaste för dig att önska dig, och vi vet att efter att ha fått allt du någonsin kan önska dig, och sedan uppskatta det, skulle det vara det enda som finns kvar. Och så rekommenderar vi att du använder några fler av dessa andliga metoder och metoder för att leva där på jorden eftersom vi vet att de är en mycket väl upptrampad väg till glädje.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *