Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 juli 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 juli 2022

 

Dras upp och in av vår traktorstråle

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har försökt få kontakt med fler av er som är mycket intresserade av att få kontakt med oss, ha fysisk utomjordisk kontakt och vara till tjänst. Vi når ut till alla er som har visat intresse eftersom vi vet att tajmingen är rätt för djupare anslutning, kontakt och för er alla att utöva den förmågan som ni har för att tjäna hela mänskligheten.

Nu är den perfekta tiden för fler av er att ta steget upp och vara de påverkare som vi vet att ni kan vara. Och så lyser vi mer ljus på er, och som en traktorstråle är det ljuset menat att dra in er, att höja er till en dimensionell frekvens som kan göra er mer medvetna om oss, de andra fysiska utomjordiska varelserna som ni vill ha ansluta till, och ni kan också få mer inspiration om hur ni kan vara till tjänst när ni är i den högre vibrationsfrekvensen.

Och så, när det gäller att besvara kallelsen från vårt ljus och kärlek, skulle vi säga att det bästa ni kan göra är att uttrycka er avsikt att vara i det högre vibrationstillståndet och sedan rensa ert sinne från alla era tankar så att ni naturligt och enkelt kan höja er vibration. Allt detta som ni gör där på jorden kan vara så mycket enklare, och det blir lättare när ni tar världens tyngd från era axlar, och ni låter er själva bli hjälpta, att dras upp av traktorstrålen, bildligt och bokstavligt när det gäller fysisk utomjordisk kontakt.

Er himmel är fylld av E.T. rymdfarkoster, och de flesta av dessa varelser är från ljuset och vill vara till tjänst. Ni kommer också att få fler möjligheter att vara till tjänst för alla era medmänniskor, och vi skulle inget hellre älska än att inspirera er till de ord, tankar och handlingar som kommer att hjälpa alla där på Jorden att höja sin vibration så att de kanske kan få kontakt med oss, ansluta till fysiska E.T.s och vara till tjänst för hela mänskligheten. Än en gång uppmanar vi er som det vaknade kollektivet att ta ledningen och låta andra följa efter.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...