Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 augusti 2018

Det Arkturiska Rådet 

Via Daniel Scranton, 28 augusti 2018

Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi lägger tyngdpunkten vid denna tid på er kontakt med Moder Natur och planeten Jorden. Vi vet att ni lever i en fartfylld värld, högteknologisk och industrialiserad, och att ni tillbringar större delen av er tid ganska separerade från det som är naturligt, det som är ofördärvat och det som kommer direkt från jorden. Så nu tar det lite längre tid för oss att få kontakt. Ni behöver inte ha något samröre med naturen idag, på samma sätt som ni brukade för att överleva.

I stället är det oftast så att ju mer framgångsrik en person är, desto mindre kontakt med naturen har den. Ibland når en del av er en punkt där ni inser sanningen och går tillbaka till naturen. Ofta krävs det en massa tid och pengar för att återvända till naturen. Så vissa av er måste vara kreativa, särskilt de av er som bor i stora städer. Ni måste hitta parker och gräsmattor för att kunna få den kontakten, vilket nu är avgörande för att kunna vara i ett högt vibrationstillstånd.

Ni måste leta efter era möjligheter till att få kontakt med Moder Natur och med Moder Jord, eftersom de båda vägleder er med de höga vibrationer de sänder ut. Ni har nått en punkt i er utveckling där, ju högre era vibrationer blir, desto mer behöver ni naturen för att känna er balanserade och känna er anslutna. Sanningen är att Jorden inte behöver att ni ansluter er med Henne, men Hon uppskattar det när ni gör det. Och en glad Jord är en Jord som utstrålar ännu mer av denna höga frekvensvibration.

Moder Jord kommer aldrig att avvisa er, oavsett vad ni gör. Hon kommer alltid att vara förkroppsligandet av villkorslös kärlek i den fysiska sfären. Men ibland måste ni leta efter möjligheterna att få kontakt med Henne, och det är vad vi uppmuntrar er att göra. Det kommer att föra er närmare den femdimensionella upplevelse ni söker i era liv.

V är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av kontakten med er idag.

Översättning Ulla Krogh – www.st-gemain.se

Du gillar kanske också...