Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 november, 2022

 

Vad du kom till jorden för att göra ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska nöjda med hur ni alla har velat inkludera varandra på en mängd olika sätt. Ni övergår från att se er själva som individer till att veta att ni är ett kollektiv, och med den förändringen kommer en vetskap om att alla och allt som ni ser är inkluderat inom er. Och så, när du ser hur mänskligheten har varit splittrad nyligen, och du inser att det är ett problem, tenderar de av er som är vakna att vilja göra något åt ​​det.

I det här fallet letar du efter möjligheter att inkludera andra som du traditionellt, historiskt sett, kan utesluta från dina tankar och dina känslor av medkänsla. Om du kan vara medkännande mot någon som du inte håller med om ett antal punkter och frågor, då kommer du att ha höjt dig över den splittring som är så närvarande i din värld idag. Och om du lyssnar på någon som du inte håller med om, och försöker förstå var de kommer ifrån, kommer du att ha tagit ett steg mot mer enhet, mer av den enhet som du och andra uppvaknade själar söker.

Du behöver inte ta parti för att ha rätt; du kan höja dig över allt och vara kärlek. Du kan vara kärlek inför hat, trångsynthet, rasism, homofobi, transfobi, kvinnohat och allt annat som du upplever i din värld idag och som kan ge dig upplevelsen av sorg, ilska, rädsla eller till och med hat. Allt som finns där och som triggar dig är där för det ändamålet. Det är inte för att något är trasigt eller att något är fel; det beror på att du måste triggas för att komma till den där mycket specifika och ibland begravda-djupt-ner-inne känslan. När du väl gör det kan du höja dig över det, för att du vill vara kärlek och för att du vet att du är mer kraftfull som ett kollektiv än vad du är som individer.

Du är mer kraftfull enad än du är splittrad, och bara för att någon inte håller med dig om något gör dem inte till din fiende. De har bara en annan synvinkel, ett annat perspektiv. Nu kan det vara mycket utmanande att göra det vi föreslår här, speciellt när personen eller personerna vi talar om har hat i sina hjärtan mot en viss grupp.

Vi vet att det är svårt att förlåta, älska och känna medkänsla för dessa människor, men det är det enda sättet att höja mänsklighetens medvetande. Du kommer inte att höja mänsklighetens medvetande bara genom att ha rätt. Du kommer inte att höja mänsklighetens medvetande genom att se ned på dem som du anser har fel.

Du kommer att höja mänsklighetens medvetande eftersom det är vad du är där för att göra, och du är också där för att förkroppsliga mer av den villkorslösa kärleken, eftersom det är vägen till att bli femdimensionell; det är vägen till att bli ditt högre jag. Och det är en del av ditt öde, så du kan lika gärna omfamna det ödet nu, vilket också innebär att omfamna varje aspekt av dig.

Och kom ihåg, om du ser det där ute i någon form, så finns det också inom dig och det behöver helas. Det är därför du ser så många människor i din värld idag bli starkare. De representerar något som finns inom dig som du har ignorerat. Var uppmärksam på allt som händer inuti dig och var healers, vägvisare och förändringsmakare du föddes till att vara.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...