Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 september 2017

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 september 2017

 

Önskade och Oönskade Utmaningar ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.
Vi har bekantat oss med erfarenheten av era svåraste utmaningar i livet. Vi har märkt hur de kommer upp och hur ni vanligtvis närmar er dem. Det vi får tillgång till för er är några förslag på hur ni kan undvika att skapa dessa utmaningar för er själva i första hand och några idéer om hur ni ska ta itu med de utmaningar som redan finns i era liv.

Ibland skapar du en utmaning för dig själv eftersom du vill bevisa att du kan övervinna den. Det här är något du gör ganska omedvetet. Du tror att ju större utmaningen är desto bättre belöningar och utmärkelser får du när du är förbi den. Ibland skapar du en utmaning för dig själv eftersom du tror att världen fungerar på ett visst sätt. Några av dessa utmaningar handlar om att passa in med resten av dina medmänniskor, som kämpar.

Nu är det inget fel med en bra utmaning. Vi ser faktiskt dem som ganska fördelaktiga för dig, men här är en utmaning som vi tror tjänar dig. Låt oss säga att du vill ha erfarenheten att resa till en annan del av världen och se en helig plats. Låt oss säga att du vill ha några vackra och magiska upplevelser på den resan. Låt oss nu säga att du inte har tillräckligt med pengar för att köpa flygbiljetten, och även dina kreditkort är maxade.

Du kan utmana dig själv att komma dit ändå och få de erfarenheter du vill ha. Det är en utmaning som du vill möta att du kan dra mer energi genom dig att ta hand om, och att du kommer att känna en känsla av prestation när du kommer över den.

Att skapa utmaningar för dig själv undermedvetet är vanligtvis inte av det slag du faktiskt vill möta och komma över. De är utmaningarna av begränsning. Om du har en av dessa utmaningar i ditt liv just nu, så istället för att sparka dig själv för att ha skapat den i första hand, föreslår vi att du reser dig upp för att möta den. Vi föreslår att du observerar hur du kom dit du är och att du bestämmer dig för att överskrida de begränsningar som du ålade dig för att komma in i den speciella utmaningen.

Du gör det genom att ta av den energi som är tillgänglig för dig hela tiden och det är också hur du möter utmaningen att komma dit du vill och uppleva det du vill trots de förutsättningar som antyder att du inte kommer kunna det. Så vi uppmuntrar dig att möta de utmaningar som ligger framför dig nu och att skapa några medvetet som du kommer att njuta av att möta och övervinna.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er.”

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...