Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 september 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 september 2019

Hur mycket är tillräckligt – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett överflöd av tydlighet när det gäller vår strategi för att tjäna mänskligheten. Vi söker dock alltid efter mer av den tydligheten. Nu har vi lagt märke till att många av er uppvaknade är oklara om hur ni alla vill vara till tjänst eller att säga det på ett bättre sätt, vad det bästa sättet är för er att vara till tjänst för mänskligheten. Vi märkte detta och vår medkänsla till er i dessa ögonblick är verklig och den är också stor. Om ni kan inse att även Arkturiska Rådet försöker hitta de bästa sätten att vara till tjänst för mänskligheten, kanske ni kan också kan inse att för er som en individ är det hög prioritet att räkna ut det.

Ni kanske inte känner att ni gör tillräckligt för att tjäna mänskligheten, men den större beskrivningen här är att ni kanske aldrig känner att ni är tillräckliga. Och det är något som vi råder er att titta på. Vi vill att ni alla ska känna att ni är tillräckliga. Vi vill att ni ska känna att er närvaro där på jorden är tillräcklig och vi vill att ni ska vara säker på att vi ser er som tillräckliga. Vi fortsätter att berätta om och om igen att det inte handlar om vad ni gör, men vi kommer att säga det igen för att vi verkligen vill att ni ska höra det. Det handlar inte om vad ni gör.

Sitt tysta och håll medkänsla och kärlek i era hjärtan. Söka ha fred i er. Ha för avsikt att universum ska ge alla exakt vad ni behöver och öppna er upp för att ta emot de högfrekventa energierna som kommer in så att ni kan vara kanaler för den energin och släppa detta behov att göra något.

Eller låt oss säga det på ett annat sätt. Släpp behovet av att göra det perfekta eller det bästa ni kan göra. Om ni ser en hemlös person på trottoaren och ni tror att det inte är tillräckligt med att ge den personen pengar, men ni ger pengarna och går bort, så är ni tekniskt korrekta. Men det är mer ni kan göra i den situationen. Ni kan prata med personen. Ni kan lyssna på deras berättelse. Ni kan ta dem hem, bada dem, ge dem mat och ge dem en plats att sova. Men ni måste arbeta inom er komfortnivå i den situationen och ni måste släppa kravet att ni inte är perfekta.

Ni måste leva era liv och ni måste leva era liv var ni än är. Och så, om ni inte kan öppna det helande centret, som ni så gärna vill öppna i morgon, så fråga bara er själva vad ni kan göra för att hjälpa och låt det svaret räcka. Om ni inte gör det, hittar ni inte den friden i er och om ni inte hittar den friden i er, så lägger ni ut den vibrationen av att vara oroad. Och vi kan alla vara överens om att det ni alla vill se utanför er är en fredlig värld, där andra släpper kravet på sig själva och gör det bästa de kan. Så om ni önskar det för alla andra är det kanske dags att tillåta er också att släppa kraven på er själva.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...