Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 september, 2022

 

Dina andliga gåvor och krafter ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är glada över att ni alla ska upptäcka hur kraftfulla och kreativa ni är, när ni saktar ned tillräckligt för att fokusera på det som betyder mest för er och håller kvar den vibrationen tillräckligt länge för att bli ett med er skapelse. Vi blir glada över att se någon av er visa för er själva hur begåvad ni redan är. Ni behöver inte ha tydliga andliga gåvor, som en kanal eller en psykisk besittning, för att visa er själva hur begåvad ni är.

Vi säger hela tiden till er att sluta ge bort er kraft och leta efter nästa förutsägelse om vad som kommer att hända och när, och vi vet att ni kommer att göra det när ni visar er själva att ni är de som bestämmer vilken framtid ni erfarenhet. Det är ni som bestämmer vilken tidslinje ni befinner er på. Ingenting är hugget i sten.

Du får bestämma, och just nu är det så många människor som inte utövar sin förmåga att skapa sin verklighet, sin kraft, för att de fokuserar på någon eller något, någon framtidsupplevelse som de inte vill ha, men att de tror att makterna som finns har mer kontroll än de har. Du måste återigen leda genom ditt exempel och visa människor att de kan och skapar sin verklighet, men de kan mer specifikt skapa den verklighet de vill uppleva genom att fokusera på de positiva upplevelser de vill se i världen och i deras egna liv.

Om ni alla tillsammans kan fokusera på något som ni vet att de allra flesta människor vill ha, som fred på jorden, då kan ni göra skillnad. Du kan åstadkomma den förändringen. Ännu viktigare är att du kan visa dig själv hur kraftfull du är, hur begåvad du är, och det är en gamechanger. Det betyder att du kan börja se vikten av att komma samman och fokusera som en gemenskap, som ljusvarelser som vill se mer ljus spridas över hela världen.

Ni har alla denna unika möjlighet framför er i en tid då fler människor är fokuserade på en global händelse än någonsin tidigare i mänsklighetens historia. Så vi säger till er alla att nu är den perfekta tiden att visa att ni har dessa gåvor inom er, och att det finns fler av er än någonsin som vill ha samma sak. Det finns mer kraft i antalet, och du börjar inse att du kan komma samman med andra och visa hur kraftfull och begåvad du är, och sedan fortsätta göra det.

Du kan fortsätta åstadkomma förändring efter förändring efter förändring och ta mänskligheten, ta samhället, dit du vet att du alla är förutbestämda att gå, men du får känna dig som de förändringsskapare du är, och du får känna kraften av högfrekventa energier som rör sig genom dina kroppar. Och så får du visa andra hur man gör och njuta av deras skapelser också.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...