Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 juni 2022

 

På grund av juni månad kommer resten av 2022 att se ut så här

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt fascinerade av varje resa vi bevittnar. En utvecklingsresa är en resa som har så mycket att erbjuda alla, inte bara den som upplever evolutionen. När ni ser någon utvecklas andligt kan ni inte låta bli att dra nytta av den personens resa och deras nya nivå av medvetenhet. När andra människor vaknar, oavsett om ni är medvetna om deras uppvaknande eller inte, påverkas ni. Men visst när ni får se någon som gör framsteg i sina liv och i sin andlighet, gör ni mer än att bara dra nytta av skönheten i deras exempel. Ni känner också de skiftande energierna runt dem.

Ni kan absorbera vad någon annan åstadkommer i deras andliga uppvaknanderesa. Det är därför juni är en så avgörande månad där på Jorden. Ni har alla dessa människor som vaknar över hela planeten, och oavsett om någon av dem är i er familj eller vänkrets eller inte, har ni fortfarande nytta av det. Ni kan slappna av mycket mer denna juni månad, på grund av den rörelse framåt som mänskligheten gör, på grund av allt arbete som görs på era tre nedre chakran, och för att ni har bonusen av att solståndsenergierna kommer in. Det är en spännande tid för mänskligheten, för varifrån ni är kan ni bara röra er i rätt riktning. Det finns bara uppåt från där mänskligheten för närvarande sitter, och ni kommer att se mycket under resten av 2022.

Ni kommer att se hur dessa förändringar har påverkat andra människor, människor som ni inte skulle förvänta er att se växa andligt. Ni kommer att se människor fatta beslut som ni inte förväntar er att de ska fatta och säga saker som ni inte förväntar er att höra från dem. Nu är det dags att koppla av och njuta av frukterna av ert arbete. Nu är det dags att släppa det behovet att ni måste ta hand om alla andra, och nu är det dags att vara mjuk och tyst, att lyssna. Det är dags att ta emot och sedan acklimatisera er till de energier ni tar emot. Ni har en tillväxtspurt just nu där på Jorden, och det är väldigt spännande för oss alla som har sett er på avstånd ganska länge.

Vi kommer naturligtvis att fortsätta att erbjuda vår hjälp på alla sätt vi kan, men det är så mycket lättare för oss att göra det när ni har en riktigt bra rörelse energi där, och ni har många fler energifält som öppnar sig till kärleken, ljuset och stödet som vi ständigt erbjuder. Se er omkring vid denna tid och notera utvecklingen av medvetande som ni kan bevittna i era medmänniskor hela tiden, för nu är det dags att låta människor överraska er, att hålla utrymme för dem att utvecklas och bli de femte dimensionella versionerna av sig själva som de är avsedda att bli.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...