Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 april 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 april 2021

A 5th Dimensional Knowing vs. A 3rd Dimensional Belief ∞The 9D Arcturian Council

 

En 5: e Dimensionell Kunskap mot en 3: e Dimensionell Tro ∞ Det 9:e dimensionella Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat uppskatta de olika utmaningarna ni möter där på Jorden som varelser som har låtit er själva vara under en viss förtrollning. Nu ser vi den större bilden, och vi inser att förtrollningen ni har varit under skapades av er själva, specifikt för att ge er vissa upplevelser som ni bara kunde få medan ni hade denna mycket begränsade syn på er själva och er verklighet. Vad vi nu lägger märke till är hur många av er som känner sig instängda i en slinga, en slinga som för er tillbaka till samma begränsande tankar och övertygelser och till och med handlingar.

Så vakna som ni är, tycker ni att det är svårt, om inte omöjligt att befria er från den begränsning som ni en gång konstruerade för att ge er själva en tredimensionell upplevelse av verkligheten. Nu när ni är fjärde dimensionella är det naturligtvis dags att släppa dessa begränsningar och vara den version av er själva som förstår vilka ni verkligen är som Källenergivarelser. Men dessa begränsande tankar och övertygelser fortsätter att dyka upp och de skapar en atmosfär för er som är mycket obekväm, särskilt när ni nu vet bättre. Det är som om ni befinner er i en viljestrid mellan er femte dimensionella kunskap och er tredje dimensionella tro.

Och du känner dig ibland fast i mitten, och försöker så starkt att vara av ditt högre jag och hålla det medvetandet, men då vill egot fortfarande överleva och vill bli bättre än andra. Egot vill fortfarande känna separering, och det är mycket frestande att gå den vägen för att mäta dig själv mot andra för att bestämma ditt självvärde. Och sedan blir den femte dimensionella delen av dig aktiv och inser att det inte finns någon separation och det inte finns något behov av att överleva, eller mäta dig själv. Den delen av dig känner till uppstigning och din oändliga och eviga natur.

Du behöver inte spendera något av din tid och dina ansträngningar med att förstöra tankar och övertygelser. Du behöver bara vara medveten om när de kommer upp så att du kärleksfullt kan släppa dem och återvända till kunskapen om ditt femte dimensionella högre jag. Fortsätt göra det skiftet internt tills det blir andra natur och du kommer inte längre vara i en strid. Det blir mer som en gruppkram.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har tyckt om att ha kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...