The Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 april, 2023

 

Få alla dina problem att smälta bort ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är mycket intresserade av hur en människa blir upplyst där på jorden. Vi är intresserade av den process som måste ske för att detta ska ske. Många av er har hört talas om idén om egots död, själens mörka natt så att säga. Andra som har haft missbruk inser kraften i att nå botten, och många uppvaknanden har inträffat från förtvivlans grop, men det behöver inte gå så.

Du behöver inte förvänta dig att ditt liv ska gå i en nedåtgående spiral för att du ska uppnå upplysning, och vi hoppas att du väljer att helt enkelt ha de ljudövningar som du vet att det krävs för att öppna upp för högre frekvens energier och låt er förvandlas av dem. Med andra ord, om du har en daglig meditationsövning och du är villig att titta in i dig själv för att avgöra vad det är som du behöver förändra, då kan din upplysning vara en gradvis uppåtgående spiral som inte inkluderar något sken av en grop av förtvivlan.

Vilken väg du tar är mycket bestämd innan du föds in i din fysiska kropp, och vi kan känna igen det. Olika själar vill ha olika upplevelser och ta olika resor, men alla resor leder i slutändan tillbaka till Källan. Och ju tidigare du inser det, desto snabbare förstärker du dina önskningar för att bli mer Källenergiliknande. Ni har alla förmågan att sitta varje dag och känna efter vad som är oändligt och evigt i er, och när ni gör det kommer ni närmare vår definition av upplysning. Vår definition av upplysning är det ögonblick då du inser att ljuset alltid har funnits inom dig, och det är Källan.

Det är villkorslös kärlek som driver ditt fysiska fordon, som skapar verkligheter och som du känner när du fungerar som ditt bästa och högsta jag. Därför rekommenderar vi att du går inom minst en gång om dagen och känner efter den där oändliga och eviga kärleken som är sanningen om vem du är och som är sanningen om vad Källa är. Och om du gör det kommer alla andra problem som du har i ditt liv att smälta bort. En del av anledningen till att de kommer att smälta bort är att du kommer att sluta tänka på dem så mycket, och en annan del är att du kommer att anpassa dig till din skapare.

Du kommer att börja skapa din verklighet med kärlek, snarare än ilska, rädsla eller sorg. Och det är då saker och ting verkligen börjar förändras runt omkring dig, men ännu viktigare, förändringen börjar inom dig. Och du kan njuta av det här livet så mycket mer när du inser att du är mer än bara en spelare, en skådespelare inom det. Du är skaparen av den, och du skapar den för din egen fördel. Du skapar det så att du kan uppleva mer av vem du verkligen är, och när du är upplyst ser du andra som de verkligen är också. Och det är spännande, för det är då det roliga på jorden verkligen kan börja.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *