Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2021

 

Ert sinne och era känslor

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt fascinerade av mänsklighetens förmåga att komplicera något som i sig är enkelt. Det är inte ni som gör något komplicerat. Det är bara ert sinne som gör sådana saker. Varför skulle ert sinne göra något mer komplicerat än vad det egentligen är? Tja, helt enkelt, ert sinne skyddar vanligtvis ert ego.

Ert sinne skyddar den del av er som känner känslor, och det skyddar er från att behöva känna den känslan. Era känslor är trots allt ibland ganska förlamande, och egot handlar om överlevnad. Så egot kommer att använda sitt verktyg, sinnet, för att skydda sig själv, ofta utan att ens inse att det gör det, från att känna en känsla. Dessa känslor med lägre frekvens kan leda till att ni mår så dåligt att ni befinner er i en bubbla, på golvet, oförmögna att fungera. Och om ni inte kan fungera kanske ni inte gör vad som krävs för att överleva. Och egot handlar om överlevnad.

Det är därför ni alla har den aspekten av jaget och varför det har varit så nödvändigt att hålla er i verkligheten som ni har upplevt. Om ni inte brydde er så mycket om överlevnad, kanske ni inte känner saker som ni gör. Och ert högre jag och er översjäl vill att ni ska känna. De vet att syftet med att uppleva är att få er att känna något, vad som helst. Men egot och sinnet är mer fokuserade på överlevnad, så sinnet kommer att göra något komplicerat, som håller er i er mentala kropp. Och om ni befinner er i er mentala kropp är det mindre troligt att ni är jordade i er fysiska kropp och det är mindre troligt att ni känner vad som händer i er känslomässiga kropp.

Varje gång ni känner att ni deltar i mental gymnastik och försöker lista ut vad dessa siffror här betyder, till exempel, kanske ni vill checka in med era chakran. Ni kanske vill ägna mer uppmärksamhet åt vad ni inte tillåter er själv att känna, vad ni är rädda att känna. När något gör ont, gör det ont. Och när ni inte vill ta itu med något kommer ni vanligtvis att göra vad som helst och allt i er makt för att inte hantera det. Vissa människor vänder sig till repetitiva handlingar eller någon form av åtgärder som de kan fokusera på för att inte känna vad som händer inuti.

Var uppmärksam på era tankar och era handlingar och till och med era ord, för ofta är det ledtrådarna som låter er veta vad som händer inuti er som behöver åtgärdas. Era känslor måste kännas någon gång, och ju längre ni skjuter upp att känna dem desto intensivare blir de. Det är därför vi ordinerar regelbundna incheckningar. Vi vill att ni ska veta vad som händer inuti er så att ni kan känna era känslor, komma förbi dem och komma till de bra sakerna. Det finns alltid bra känslor som vibrerar inuti er, som också väntar på att kännas och upplevas.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...