Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 juli, 2022

 

De nästa stegen du tar som uppvakna varelser ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket entusiastiska över hur mänskligheten har tagit nästa steg som är nödvändiga i er andliga utveckling som ett kollektiv. Vi har märkt att fler och fler av er har kunnat bevittna era egna tankar, övertygelser och tendenser, och vi har märkt att så många människor stoppar sig själva från att upprepa mönster som sattes på plats innan de föddes in i sina fysiska kroppar. Du har blivit begåvad med kraften i medvetenhet. Detta är en makt som få besitter, när det gäller hela den mänskliga befolkningen. Det finns dock tillräckligt med medvetenhet för att föra oss till denna punkt av positiva förväntningar.

Och ju fler av er som har den medvetenheten, desto mer leder ni andra in i den. Din vilja att leta inom er själva efter dessa omedvetna tendenser är inspirerande. Du hjälper dina medmänniskor att vakna med din förmåga att se hur din programmering kom igång och hur man kan demontera den. Du gör ett enormt jobb med att släppa det som inte längre tjänar dig, och genom att göra det gör du det lättare för resten av mänskligheten att göra detsamma. Som vi har sagt många gånger tidigare så är ni ledarna där. Du är de som andra kommer att vända sig till när de är i sin tid av nöd eller när de inte kan förstå något i sin upplevelse.

Ni som varit villiga att vara det svarta fåret, de utstötta, utkantsborna, ni är de. Och så många drar nytta av din vilja att vara så långt utanför normen. De drar nytta av din vilja att göra något så radikalt som att ifrågasätta dina egna tankar och övertygelser. Ju mer du stämmer av från all information som kommer till dig och ställer in dig på vad du har inom dig, desto mer kommer du att upptäcka att denna kraft av självmedvetenhet är något som är lättare för dig att lära ut till andra än precis allt annat som du kan ta med till bordet.

Du hjälper redan så många, och det finns så många fler som kommer att dra nytta av denna vilja som du måste vara medveten om och förändra. Ni inspirerar så många i hela galaxen med graden till vilken ni är vakna och medvetna, och ni får så mycket mer stöd som ett resultat. Denna trend kommer att fortsätta. Vi vet detta eftersom vi vet att ni befinner er i denna ständiga uppåtgående spiral, och vi vet att detta är en enorm komponent i att ni alla fortsätter att göra dessa framåtskridande framsteg.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...