Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 februari, 2023

 

De nya helandeportalerna dyker upp överallt ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt exalterade över denna överföring eftersom vi vet hur mycket ni alla gillar att veta vad ni kan förvänta er där på planeten Jorden. Det vi ser just nu är att många av grupperna, kollektiven, råden som vi arbetar med öppnar upp portaler för att leverera mer energi till Moder Jord vid denna tid. Du har bett om ett helande för dig själv och andra i ditt liv ganska länge, och vid många tillfällen i ditt liv har du bett om ett helande för en viss plats, en viss grupp människor, och alla dessa böner får svarade. Ni är i en tid just nu där ni kollektivt öppnar upp för att ta emot, och det gör detta till den perfekta tiden för varelser och kollektiv från hela denna galax att leverera de helande energierna ni har begärt.

Vi har gjort detta ganska länge nu, eftersom vi har blivit mer intima förbundna med er som kollektiv och med er som individer. Men att få denna hjälp från så många ställen på en gång är enormt, och du vet att jordbävningarna har något att göra med detta, och du vet att kriget i Ukraina har något att göra med detta, för när en händelse får uppmärksamhet av nästan alla i världen är ert kollektiva fråga enormt. När tillräckligt många av er kopplar av i att ta emot det ni har bett om, det är då vi alla kan komma till jobbet och leverera till er det ni är en vibrationsmatch till.

Med andra ord du frågar, och det du efterfrågar skapas automatiskt, men tills du anpassar dig till det du har bett om, förblir det som en potentiell upplevelse. Och som vi har sagt, tillräckligt många av er har anpassat sig för att göra detta till en verklig fysisk upplevelse som redan har börjat. Portalerna dyker upp runt om på planeten, inte bara i de områden där de behövs som mest, även om det säkert finns fler i dessa regioner. Men varje individ behöver en viss mängd healing, och varje region i världen behöver en viss mängd healing. Och när du ser trauman och tragedier påminner det dig om ditt eget, och det påminner dig om vad du fortfarande väntar på, vad du fortfarande har att få.

Och så, ni får alla dessa helande energier, och de kommer att läka er fysiskt, känslomässigt, psykologiskt och energiskt, så ni kan gå förbi såren och skadan och gå mot framtiden där ni kan skapa den där vackra, fridfulla, harmoniska värld som ni alla önskar. Ni har det så extremt bra just nu som kollektiv, och ni förtjänar allt beröm vi ger er just nu och så mycket mer, och det kommer att komma mer. Helandena är bara början för dessa portaler. Och om du undrar vem som är inblandad, det är många sirier och många plejader som ställer upp just nu, mycket mer från Antares än du kan förvänta dig, och en hel del lyraner också.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *