Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 januari 2021

 

Källans vilja

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi överlämnar vår vilja, överlämnar oss själva och våra önskningar till förmån för det universella medvetenhetsskiftet som vi alla upplever tillsammans. Med andra ord har vi överlämnat oss till Källans vilja, och eftersom vi är där vi är, har vi funnit att Källans vilja känns ännu bättre för oss än om vi skulle ha våra egna agendor som vi försökte uppfylla och aktualisera.

Vi har märkt att gå med flödet med Källans vilja stämmer perfekt med våra önskningar, och ibland märker vi att källans vilja leder oss till något som vi inte ens visste att vi önskade, men när vi anländer till den destinationen, erkänner vi verkligen skapelsen framför oss själva som vår. Vad detta har fått oss att inse är att varje idé, någon uppfattning alls om att vara skild från Källan eller ”bara” en aspekt av Källan är ren fiktion. Det är fantasi; det är bara verkligt i fantasin hos den som antar att de inte är Källan hela tiden.

Så ja, om ni säger att ni överlämnar er till Källans vilja, kan det vara ett slag mot ert ego. Ert ego är trots allt utformat för att ge er den upplevelsen att vara skild från Källan och vara skild från alla andra också. Så ni bör inte förvänta er att ert ego blir speciellt glad över den önskan att flöda med Källans vilja. När ni väl har insett att ni är Källa blir det mycket lättare, för då vet ni att Källans vilja är er vilja. Det är er vilja på den högsta medvetenhetsnivån som ni möjligen kan hålla.

Ni är där för att hjälpa till med förändringen i medvetandet, när ni själva upplever det, och det är ett enormt syfte att ha i livet. Det är i själva verket att ni uppfyller den djupaste önskan som Källan har, och vi vill bara att ni ska känna efter den anpassningen så att ni kan veta att resan till den femte dimensionen är en inkludering. Den största delen av er är att inbegripa er i processen, eftersom ni inkluderar den största delen av er i er process.

Att göra detta till en medveten utveckling och en medveten resa var alltid målet för er som medlem i det uppvaknade kollektivet, och när ni är medvetna om sanningen att ni är Källa gör ni resan så mycket lättare, så mycket bättre känsla och så mycket snabbare än det skulle vara om ni var tvungna att göra allt själv. Släpp och gå med oss ​​i vårt överlämnande, och vi lovar er att ni inte kommer att bli besvikna.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...