Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 31 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 31 juli 2021

 

Bättre Sätt att Arbeta med 5D Energier

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket lyckliga att kunna nå så många av er där på Jorden just nu, för vi vet att det här är en dubbelriktad väg Vi får så mycket från er som kontaktar oss, och vi är evigt tacksamma för möjligheten att få kontakt. Vi ser er alla fyllda med så mycket potential, och när vi strävar efter att hjälpa er att utnyttja den potentialen förstår vi också bättre hur vi kan utnyttja vår egen. Vi är inte ett färdigt konstverk, som svävar uppe på himlen någonstans, utan snarare är vi i pågående utveckling precis som ni.

Vi vill förbättra oss själva och bli mer av dem vi verkligen är som Källenergivarelser, och vi är stort tack skyldiga mänskligheten för att vi har fått denna möjlighet att utforska era resor med er. När ni reagerar på oss, våra energier och våra överföringar, förstår vi bättre vad som fungerar, och vi kan använda dessa strategier på oss själva. Nu när ni går framåt och blir de mänsklighetens ledare som ni verkligen är, vill vi föreslå att ni ser er själva ha så mycket att ge på grund av hur mycket ni har lärt er genom att göra.

Ni har alla lärt er bättre sätt att arbeta med energierna eftersom ni har varit era egna testpersoner. Ni har haft framgångar och misslyckanden på era resor, men ni har alltid studsat tillbaka och ni har alltid landat på era fötter. Ni fortsätter att stiga upp i er uppstigning, och på grund av allt detta har ni så mycket mer att ge era medmänniskor. Och när ni ger dem allt ni har, kommer ni också att bli bättre på att hantera era egna känslor, era tankar och alla energier som ni hanterar i det ögonblicket.

Genom att vara till tjänst växer och expanderar ni alltid. Ni får alltid så mycket mer än vad ni ger, och ni mår bra. Ni mår bra av er själva, er insats och ni har den känslan av tillfredsställelse som ni bara kan få genom att hjälpa andra på samma sätt som ni blir hjälpt av oss och av era andra hjälpare.

Vi hjälper alla varandra att bli Ett igen. Den vi syftar på är naturligtvis Källan och är samma destination för alla oavsett var de befinner sig på resan. Ni håller på att bli sådana Mästare, och vi känner oss så lyckliga att få vara en del av er uppstigning, en uppstigning som inte kunde ske utan hjälpare, men som ni också förtjänar så mycket beröm för att ni har förmågan att slutföra.

Detta är en lång resa och var alltid tänkt att vara en lång resa eftersom vi alla får ut så mycket mer av den långa resan än om vi bara hoppade till precis dit ni vill åka just nu. Och det är något att tänka på nästa gång ni är frustrerade över mänskligheten och den långsamma takten ni tar till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...