Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 april 2022

 

Vi Hoppas att Ni Inkluderade Detta i Ert Uppvaknande

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt intimt förbundna med var och en av er, precis som ni alla är intimt förbundna med varandra där på Jorden. Vi vet att ni ser människor där ute i världen göra saker och säga saker som gör er upprörda, och ni tror att det inte finns något sätt att ni kan vara kopplade till den personen eller den gruppen människor, men det är ni. Ni har illusionen av separation där på Jorden, vilket har gett er möjligheten att ha vissa upplevelser som ni bara skulle kunna ha under den illusionen, men vi hoppas verkligen att en del av er uppvaknandeprocess har inkluderat vetskapen om att ingenting och ingen verkligen finns utanför er.

Faktum är att de alla säger saker och gör saker som kommer att stimulera mer av utvecklingen av ert medvetande, om ni låter expansionen ske från det ni bevittnar. Ni måste bara bestämma er för att det som stör er just nu gör det eftersom det är tänkt att trycka på dessa knappar. Det är meningen att ni ska älska villkorslöst, att förlåta och ha medkänsla för alla andra, oavsett vilka de är och vad de än har gjort.

Det är inte meningen att ni ska döma, frukta och dra linjer i sanden, men det har varit mänsklighetens sätt så länge. När ni inser att alla människor där ute i världen representerar aspekter av er, då kan ni börja se möjligheterna för er. Vad ni verkligen vill göra är att bli en hel och komplett person, och ni kan inte göra det samtidigt som ni fördömer en aspekt av er själva. Det är därför ni måste släppa allt detta och acceptera alla som de är, och det är också därför ni får uppleva allt detta som det är. Ni skapade det som det är så att ni kunde få upplevelsen av tillväxt.

Det finns ingen tillväxt att få om alla är älskvärda hela tiden. Det finns då ingen rörelse från dömande och fördömande till acceptans och villkorslös kärlek. Och om det inte finns någon rörelse, vad var då poängen med att ni lurade er själva om vem ni verkligen är och tar på er illusionen av separation, inte bara från andra människor, utan också från Källan? Ni vill uppleva vilka och vad ni verkligen är på insidan, vilket betyder att ni vill känna det. Ni vill göra mer än att bara säga att ni vet att ni är ett Källenergiväsen av kärlek och ljus.

Ni vill faktiskt ha den upplevelsen, och alla människor i världen ger er möjligheten, men ni måste acceptera den. Ni måste ta det och vara med det och bestämma vem ni verkligen är, vem ni vill vara och vad ni vill bli. Tro oss när vi säger att det alltid finns mer. Det kommer alltid att finnas mer kärlek och mer ljus, mer expansion och mer tillväxt. Och även efter att ni har slutfört ert medvetandeskifte kommer ni inte att bli klar. Det kommer att finnas mer för er att uppleva och växa in i eftersom Källan expanderar. Och så expanderar ni förstås också. Det är rörelsen från var ni är till dit ni ska som är resan som ni alla anmält er till, och det är den enda resan som verkligen finns.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...