Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 21 juli 2021

 

Nästa Jättesprång Framåt för Mänskligheten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt angelägna om att se vart mänskligheten väljer att ta er härnäst, när ni går uppstigningsvägen som ett kollektiv. Vi vet att avslöjande av sanningar om era personliga och kollektiva historier skulle vara ett sätt att förändra och utvidga medvetenheten hos kollektivet, men vi vet också att om någon presenterar bevis som strider mot vad ni redan tror, ​​kommer ni sannolikt att avfärda det som fake, en förfalskning. Det är därför vi arbetar mycket nära era guider och era högre jag för att avgöra vilka fakta om era personliga och kollektiva historier ni ska få medan ni sover.

Med andra ord förhandlar vi med de aspekterna av er som kan sprida dessa minnen eftersom vi tror att ni kan hantera mycket mer än vad ni för närvarande får, medan era guider och Högre Jag vill ta ett mer försiktigt och varsamt närmande till vad ni har tillgång till omedelbart när ni vaknar ur sömnen. Det här är en tid för er att vara medvetna om sanningen om vilka ni verkligen är och vilka ni har varit, och vi tror att det blir mycket lättare för er att acceptera vilka ni verkligen är om ni tydligt kan se vilka ni har varit och var ni har varit i denna galax, i förhållande till olika stjärnsystem och dimensioner.

Och vi vet att ni alla känner er redo att få mer information som skulle förbättra er känsla av vilka ni är just nu. Det är så viktigt att ni får gott om sömn och att ni också har gott om tid att meditera och vila och slappna av, för när ni befinner er i något av dessa tillstånd av att vara är ni öppna för nedladdningar som vi och andra som oss vill ge er, för som vi har sagt vet vi att det tjänar er att få tillgång till denna information nu. Vi vet att ni är redo att ta nästa enorma steg framåt i er medvetenhetsutveckling på en personlig och kollektiv nivå.

Och naturligtvis, om ni tar emot denna överföring, betyder det att ni kallas att leda de andra i upptäckten av deras förflutna, deras historia, så att de kan vakna till sanningen om vem de verkligen är, precis som ni har gjort. De är så lyckosamma att ha så många av er på planeten just nu som är vakna, och vi har turen att ha er också, för vi behöver dem som är redo att föra sanningen vidare till mänsklighetens medvetande.

Sanningarna vi hänvisar till är att ni har varit femdimensionella. Ni har varit Arkturian och Plejadian; ni har varit Sirian och Andromedan. Ni har varit i Lemurien och Atlantis, i Egypten och har spelat många framstående roller genom historien. Ni har varit översteprästen, översteprästinnan, shamanen, ljusarbetaren, läkaren, oraklet, kanalen, häxan och trollkarlen, och det är därför som andliga sanningar resonerar så mycket med er under denna livstid. Och utöver allt detta är ni Källenergivarelser, och det är det som är viktigast för alla att veta där på jorden just nu.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...