Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 november 2018

Per Staffan 30 november 2018

Hur Vi Ser Er ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har ett perspektiv på mänskligheten som gör det möjligt för oss att se er i det mest positiva ljus som är möjligt. Vi kan hålla den visionen av er eftersom vi ser vilka ni verkligen är under lagren av vad ni har plockat upp längs era vägar. Vi vill att ni ska känna den positiva förväntan som vi har för er. Den går utöver hopp, för det är vetskapen som vi håller om sanningen om vilka ni är.

Ni är varelser av rent ljus och kärlek, och ni gör mycket bättre ifrån er än ni ofta erkänner för er själva. Ni valde att inkarnera i den svåraste dimensionen, på den mest utmanande, känslomässigt laddade och mångsidiga planeten i hela universum.

Ni kan betrakta er som superhjältarna i vår galax, eftersom ni har tagit på er så mycket som ni är i färd med att läka och lösa, och det gör ni den svåra vägen. Ni gör det genom att känna alla känslor och återuppleva trauman som startade sina cykler för åratal sedan. Och här är ni, fullbordande cykeln, inte för bara mänskligheten utan för alla varelser.

Vi vill försäkra er om att det skifte som ni uppvaknade hjälper till att säkerställa, är att det som händer kommer att vara värt allt detta och vi vill också att ni ska veta att när ni har fullbordat det uppdrag ni har på Jorden, kommer ni att kunna återvända till andra delar av galaxen, där ni har vänner och själsfamiljemedlemmar. Ni kommer att kunna uppleva den hemkomst som ni önskar, och den första hemkomsten kommer att vara när ni slutför skiftet.

Vi är mycket nöjda med vad vi ser i var och en av er, och vi vill att ni ska känna det. Ta inte bara vårt ord för det. Känn för ljuset och kärleken som ni är gjorda av, och gör ert bästa för att hålla det perspektivet när ni tittar på de andra människorna på planeten Jorden. Sprid vibrationerna runt och håll det där utrymmet för resten av mänskligheten. Det är det enda sättet att känna er verkligen nöjda under resten av er resa till femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

https://danielscranton.com

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...