Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 november 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 november 2021

 

Vi behövde få tillåtelse för att ge er detta meddelande

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så glada över att kunna ge er följande sändning. Ibland måste vi få tillstånd från det högre jaget hos varje individ som kommer att ta emot budskapet innan vi kan fortsätta, och det var fallet den här gången, eftersom vi bara kan ge er det som kommer att tjäna er vibrationellt, andligt, psykologiskt och i alla andra tänkbara sätt. Det är därför vi ibland behöver godkännande innan vi går vidare med en överföring. Den här överföringen handlar om hur ni alla förändras energimässigt som uppvaknade, som det vi refererar till som ’Det Uppvaknade Kollektivet’.

Ni är där för att skifta före resten av mänskligheten, men att också kunna sänka er vibration tillräckligt för att fortfarande tjäna dem är av största vikt. Ni kan inte bara lämna resten av mänskligheten bakom er, som vissa har spekulerat. Det är inte den typ av skifte ni anmälde er till, och det är inte det skiftet ni kommer att ha, men ni måste tjäna som exempel för resten av mänskligheten. Och därför fungerar det inte längre att hålla er tillbaka från att visa ert sanna jag. Ni måste få verka som era femdimensionella jag, med en högre procentandel av er ljuskropp påslagen. Ni måste kunna visa krafterna som ni har finslipat under hela tiden ni har varit vakna, och det betyder att ni måste ha tillgång till fler av era gåvor och förmågor och även era femdimensionella förmågor.

Så det finns en viss mängd begränsningar som lyfts från medvetandet hos varje medlem av det uppvaknade kollektivet, eftersom det är dags för er att påvisa vad som är möjligt för alla andra. Det var därför Jesus gick på vattnet; det var inte för att visa upp sig. Det var för att visa vad som var möjligt. Och så kommer ni att vara mirakelarbetarna. Ni kommer att vara de som visar vad som är möjligt, så länge ni inte gör det för egots skull, eller för att bevisa för människor att ni hade rätt hela tiden. Den kommer att användas sparsamt för dem som är redo att vakna och som behöver den där lilla knuffen, som behöver något som de kan sätta tänderna i så att säga, och det är vad ni kommer att ge dem i de ögonblicken.

Men ni kommer också att fungera mer som era högre jag, mer med dessa ljuskroppar, som kommer att ge er ett annat energifält. Ni kommer att framstå på ett annat sätt för människor, och de kommer att inspireras av er och vill veta vad er hemlighet är, men den här gången kommer ni inte att berätta för dem om er kost, er hudvård eller kosttillskotten ni tar. Ni kommer att berätta för dem om medvetande, om vilka och vad de verkligen är, och om kraften i fokus, kraften i avsikt, kraften i vibration. Det här är de lärdomar som människor behöver vid den här tiden, och de behöver veta det så mycket mer än de behöver veta om vad som händer där ute i världen, bakom kulisserna, i de mörka skuggorna. Och så talar vi direkt till det uppvaknade kollektivet, eftersom vi vill att ni ska veta hur era roller förändras, hur era kroppar förändras och hur ert medvetande förändras, eftersom det är dags för er att vara dem ni verkligen är och att inte låt någonting eller någon stå i vägen för det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...